Αρχική Ρωτήστε το δικηγόρο Έχω μπει στο νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, έχω παραστεί ήδη στο δικαστήριο και περιμένω απόφαση...

Έχω μπει στο νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, έχω παραστεί ήδη στο δικαστήριο και περιμένω απόφαση...

home
Έχω μπει στο νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, έχω παραστεί ήδη στο δικαστήριο και περιμένω τον Οκτώβριο απόφαση. Παρ'  όλα αυτά, η τράπεζα έβγαλε διαταγή πληρωμής για ένα μου δάνειο… πρέπει να κάνω ανακοπή πληρωμής; Να προσθέσω ότι δεν έχω κανένα περιουσιακό στοιχείο στο όνομά μου.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Μπορείτε να κάνετε ανακοπή, ώστε το δικαστήριο να αποφασίσει για αναστολή της εκτέλεσης, μέχρις εκδόσεως αποφάσεως επί της εκκρεμούσης δίκης σας. Καμία φορά τα αυτονόητα εμπλέκονται από αντίθετες διαδικασίες που κινούνται από κάθε πλευρά.

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑΝΝΗ Π. ΑΛΑΒΑΝΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Κάνιγγος 27, 106 82 Αθήνα

+30210 3816555,+306932618706,

fax: +30210 3816555

Email: jalavano@otenet.gr

Url: http://www.alavanos.gr/


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.