Εύα Καϊλή: Πρωτοχρονιά χωρίς το παιδί της – “Η βίαιη έλλειψη του μωρού της είναι προσωπική τραγωδία”

Εύα Καϊλή: Πρωτοχρονιά χωρίς το παιδί της – “Προσωπική τραγωδία”

Πρωτοχρονιά χωρίς το παιδί της πρόκειται να κάνει η Εύα Καϊλή, η οποία θα παραμείνει στις φυλακές του Χάρεμ έως τις 22 Ιανουαρίου. Ο δικηγόρος της, Μ. Δημητρακόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα έκανε δηλώσεις επ’αυτού, ζητώντας να σεβαστούμε την προσωπική τραγωδία που η Ευρωβουλευτής ζει.

“Είναι προσωπική τραγωδία η βίαιη έλλειψη του 22 μηνών μωρού της. Ο πόνος δεν αποτυπώνεται με λέξεις. Πρέπει να σεβαστούμε αυτές τις δύσκολες και μοναχικές στιγμές της Εύας Καϊλή”, είπε χαρακτηριστικά ο Μ. Δημητρακόπουλος.

Η τοποθέτηση αυτή ξεκίνησε μια μεγάλη συζήτηση ανάμεσα στους παρουσιαστές του πάνελ της εκπομπής, οι οποίοι ευλόγως εξέφρασαν την λύπη τους για το πώς μπορεί να νιώθει αυτό το παιδί, το οποίο παραμένει μακριά από το πιο σημαντικό στη ζωή του πρόσωπο.

Όπως οι ίδιοι ανέφεραν, το παιδί μπορεί να φιλοξενηθεί αυτές τις μέρες στο κελί της μαμάς του, όμως δεν θέλει η ίδια να την δει σε αυτήν την κατάσταση.
“Στο διπλανό κελί μια μάνα που άφησε να καούν τα παιδιά της”

Η συνήγορος της Εύας Καϊλή αναφερόμενος στο πώς η ίδια περνά τον καιρό της εκεί συμπλήρωσε:

“Η φυλακή είναι οδυνηρή εμπειρία για τον άνθρωπο. Για την Εύα Καϊλή, όμως, είναι ένα καθημερινό μαρτύριο, όταν νιώθει, ότι το μωρό της είναι μόνο με τον ασθενή παππού της.

Δίπλα της είναι μια μάνα που έχει καταδικαστεί, γιατί άφησε να καούν τα παιδιά της. Αντιλαμβάνεστε πώς αισθάνεται”.

Διαβάστε ακόμα:

Αστυνομικός έσωσε βρέφος που έπαθε ανακοπή μέσα σε περιπολικό – «Το παιδί πραγματικά είχε “φύγει”» (video)