Αρχική Πασχαλινά Εύκολη πασχαλινή κατασκευή με χάρτινα ποτηράκια

Εύκολη πασχαλινή κατασκευή με χάρτινα ποτηράκια

easterc2 Ελάτε να φτιάξουμε μια εύκολη πασχαλινή κατασκευή με χάρτινα ποτηράκια.

Υλικά:

Χάρτινα ποτηράκια, μονόχρωμα, χρωματιστά
Διάφανες πλαστικές κόλλες περιτυλίγματος
Χαρτόνια σε λευκό και ροζ χρώμα
Πούπουλα- φτερά
Ματάκια χάντρες
Μπαστουνάκια σενίλ
Πον πον
Κόλλα

Αρχικά κολλήστε τις χάντρες- ματάκια στη μία πλευρά του ποτηριού.Για μύτη, κολλήστε ένα πον πον. ‘Η ένα χρωματιστό κομματάκι χαρτόνι σε τριγωνικό σχέδιο. Μετά κόψτε το λευκό χαρτόνι στο σχήμα που έχουν τα αυτιά του λαγού. Κόψτε το ίδιο από το ροζ χαρτόνι, αλλά σε πιο μικρό μέγεθος, και κολλήστε τα στα λευκά αυτάκια. Περιμένετε λίγο να στεγνώσουν, και κολλήστε τα στο πίσω μέρος του ποτηριού.
Πάρτε τα μπαστουνάκια σενίλ και χρησιμοποιήστε τα για να στολίσετε τη μυτούλα του λαγού σας ή για ποδαράκια, κολλώντας τα. Ύστερα, κόψτε σε λωρίδες τις διάφανες πλαστικές κόλλες περιτυλίγματος, και γεμίστε με τις λωρίδες τα ποτηράκια. Αν θέλετε, γεμίστε τα με καραμελίτσες ή πασχαλινά κουλουράκια!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.