Αρχική Infokids Υγεία Ευρωιατρική Δάφνης: Η παιδιατρική εξέταση μετατρέπεται σε διασκεδαστική εμπειρία!

Ευρωιατρική Δάφνης: Η παιδιατρική εξέταση μετατρέπεται σε διασκεδαστική εμπειρία!

Evroitariki IMG__001_Η Ευρωιατρική Δάφνης αποτελεί το 14ο Κέντρο της Ευρωιατρικής και δημιουργήθηκε για να καλύψει την ανάγκη για διαγνωστικές υπηρεσίες υψηλής ακρίβειας στους ασθενείς της Αττικής.

Στην Ευρωιατρική Δάφνης οι υπηρεσίες που παρέχονται περιλαμβάνουν Βιοπαθολογικό Εργαστήριο και Τμήμα Υπερήχων. Πιο συγκεκριμένα, το Πρότυπο Βιοπαθολογικό Εργαστήριο καλύπτει όλο το φάσμα των εξετάσεων αίματος και βιολογικών υγρών, με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση του ασθενή, με σεβασμό και υπευθυνότητα στο κλινικό του πρόβλημα.

Το Τμήμα Υπερήχων είναι εξοπλισμένο με τελευταίου τύπου εργαστηριακό εξοπλισμό, όπου πραγματοποιούνται υπερηχογραφικές εξετάσεις triplex αγγείων, FNA θυρεοειδούς, διορθικό υπερηχογράφημα και υπερηχογραφήματα συμπαγών οργάνων σώματος από έμπειρο ιατρικό προσωπικό.

Evroitariki IMG__012_Στην Ευρωιατρική Δάφνης ξεκίνησε τη λειτουργία του το Παιδιατρικό Τμήμα Αιμοληψίας & Υπερήχων για την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών, με σκοπό να προσφέρουμε σε κάθε παιδί και τους γονείς του ολοκληρωμένες και ποιοτικές ιατρικές υπηρεσίες, σε ένα ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον, ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά όλων των ηλικιών. Από το χώρο υποδοχής με παιχνίδια και παραμύθια, έως το χώρο αιμοληψίας που θυμίζει παιδικό δωμάτιο, έχουμε φροντίσει η εμπειρία της εξέτασης να γίνει όσο πιο ευχάριστη και διασκεδαστική γίνεται.

Evroitariki IMG__003_Οι πλέον καταξιωμένοι ιατροί και εκπαιδευμένοι νοσηλευτές, με πολυετή εμπειρία στον παιδιατρικό τομέα, και το άρτια καταρτισμένο διοικητικό προσωπικό, εγγυώνται την άμεση εξυπηρέτηση με σεβασμό και υπευθυνότητα στις ανάγκες των παιδιών.

Όλες οι απαντήσεις των υπερηχογραφημάτων δίνονται αυθημερόν.

Το Κέντρο βρίσκεται σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του Δήμου Αγ. Δημητρίου, στη συμβολή των οδών Βουλιαγμένης 224 και Αγ. Δημητρίου, με ιδιαιτέρως εύκολη πρόσβαση στη στάση του Μετρό Δάφνης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.