Αρχική InfoMommy Υγεία Ευρωκλινική Αθηνών: Πρωτοποριακή επέμβαση αφαίρεσης ινομυώματος

Ευρωκλινική Αθηνών: Πρωτοποριακή επέμβαση αφαίρεσης ινομυώματος

eurwklinikiΗ Ευρωκλινική Αθηνών ανακοινώνει την επιτυχημένη αφαίρεση ινομυώματος μεγέθους 17 (δεκαεπτά) εκατοστών με ρομποτικά υποβοηθούμενη λαπαροσκόπηση από την κυρία Βασιλική Χατζηραφαήλ, Διευθύντρια του Γυναικολογικού Τμήματος στη Ρομποτική και Λαπαροσκοπική Χειρουργική.

Η επέμβαση αυτή αποτελεί σημαντικό ιατρικό επίτευγμα που καθιστά την Ευρωκλινική σημείο αναφοράς για την αποτελεσματική αντιμετώπιση τόσο μεγάλων ινομυωμάτων με τη ρομποτική χειρουργική μέθοδο. Είναι αξιοσημείωτο ότι η μέχρι σήμερα διεθνής εμπειρία αφορά κατά βάση αφαίρεση ινομυωμάτων με μέγεθος μέχρι 12 (δώδεκα) εκατοστά.

Η ρομποτικά υποβοηθούμενη λαπαροσκόπηση είναι η πλέον σύγχρονη και ασφαλής μέθοδος χειρουργικής αντιμετώπισης ινομυωμάτων, γιατί απαιτεί μόνο μία ημέρα νοσηλείας, ελαχιστοποιεί το μετεγχειρητικό πόνο και δεν έχει το αντιαισθητικό αποτέλεσμα της μεγάλης χειρουργικής τομής που απαιτείται στην ανοικτή κλασική χειρουργική επέμβαση.

Σχετικά με τη Ρομποτική Χειρουργική της Ευρωκλινικής Αθηνών:

H Ευρωκλινική Αθηνών εφαρμόζει από το 2008 τη Ρομποτική Χειρουργική με το σύστημα Da Vinci-S στη Γυναικολογία, στην Ουρολογία και τη Γενική Χειρουργική με απόλυτη επιτυχία, παρέχοντας σημαντικά οφέλη για τον ασθενή, όπως ενδεικτικά είναι η ελαχιστοποίηση των επιπλοκών και του μετεγχειρητικού πόνου, η μείωση του χρόνου νοσηλείας και η γρήγορη επάνοδος στις καθημερινές δραστηριότητες. Οι χειρουργοί διαθέτουν διαπίστευση και στις τρεις ειδικότητες που εφαρμόζεται η ρομποτική χειρουργική.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.