Αρχική Famous Parents Ευτυχισμένος μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Γιάννης Στάνκογλου!

Ευτυχισμένος μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Γιάννης Στάνκογλου!

stankoglou-pelargos-3-570-450x600Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγες μέρες ο Γιάννης Στάνκογλου και η σύζυγός του Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν!

Στις 11 Ιουνίου το ευτυχισμένο ζευγάρι καλωσόρισε το νέο μέλος της οικογένειάς του, αλλά θέλησε να κρατήσει "μυστικό" το ευχάριστο γεγονός από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Την χαρμόσυνη είδηση επιβεβαίωσε ο ταλαντούχος ηθοποιός σε γνωστό περιοδικό.

Η σύζυγος του ηθοποιού γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.260 γραμμαρίων, το οποίο ήρθε να συμπληρώσει την ευτυχία της οικογένειας, πέντε χρόνια μετά την απόκτηση της κορούλας τους Φοίβης.

Να τους ζήσει!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.