Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Ευχάριστα και δημιουργικά... στη ΧΑΝΘ

Ευχάριστα και δημιουργικά... στη ΧΑΝΘ

photo Χ.Α.Ν.Θ.

Το τμήμα επιμορφωτικών προγραμμάτων προσχολικής ηλικίας της Χ.Α.Ν.Θ., δίνει τη δυνατότητα σε γονείς να επιλέξουν εκείνο το πρόγραμμα, που θα αρμόζει καλύτερα στην ηλικία και στις ανάγκες των  παιδιών τους, ενώ παράλληλα αποτελεί το κατάλληλο μέσο για  ευχάριστη και δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

μουσικη προπαιδεια
«Μαζί με το μωρό μου» από 6-12 μηνών

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε γονείς που έχουν βρέφη από 6 έως 12 μηνών. Στόχος του, είναι επικοινωνήσουν οι γονείς με τα παδιά τους, να γνωρίσουν τον τρόπο, με τον οποίο, εκείνα αναπτύσσονται και να παίξουν μαζί τους,  μέσω της μουσικής και του παιχνιδιού.

Διάρκεια: 1 φορά την εβδομάδα.
Κόστος κύκλου 150€ το 4μηνο (σε 2 δόσεις των 75€)

ΠΑΡΕΟΥΛΑ

«Παρεούλα Baby» από 1-2 ετών

& «Ελάτε να παίξουμε» από 2-3 ετών

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γονείς που έχουν  παιδιά ηλικίας 1 έως 3 ετών. Όμαδικές δραστηριότητες με μουσική και κίνηση, κατασκευές, ζωγραφική και τραγούδια, αποτελούν τον κορμό αυτού του προγράμματος.
Στόχος του, είναι να δημιουργηθεί μια σταθερή και όμορφη σχέση μεταξύ γονέα-παιδού μέσω  της μουσικής και του δημιουργικού παιχνιδιού.

Διάρκεια: 1 φορά την εβδομάδα.
Κόστος κύκλου 150€ το 4μηνο (σε 2 δόσεις των 75€).

«Η Παρεούλα Junior» και η «Παρεούλα μας» από  2 - 3,5 ετών

Το πρόγραμμα αυτό αποσκοπεί στο να λειτουργήσει ως το πρώτο σχολείο για εκείνους που θα το παρακολουθήσουν, μέσω διαφόρων  ευχάριστων παιδαγωγικών δραστηριοτήτων, όπως:
Παιχνίδια με μουσική και κίνηση.
Ομαδικά παιχνίδια.
Εικαστικά (ζωγραφική, απλές κατασκευές).
Κουκλοθέατρο.
Αφήγηση και δραματοποίηση παραμυθιών.

Κόστος κύκλου 1 φορά την εβδομάδα :160€ το 4μηνο(σε 2 δόσεις των 80€).
2 φορές την εβδομάδα: 280€ το 4μηνο(σε 2 δόσεις των 140€).

«Εργαστήρι Τέχνης» για γονείς  και παιδιά από 3 - 6 ετών

Γονείς και παιδιά θα ταξιδέψουν μαζί στον κόσμο της δημιουργίας και της συνεργασίας με όχημα την τέχνη. Θα εξερευνήσουν βιωματικά τη ζωγραφική, τη γλυπτική με πυλό, το κολάζ, την κατασκευή μάσκας και μαριονέτας, τη χειροτεχνία, τη μουσική κ.α.

Διάρκεια: 1 φορά την εβδομάδα.
Κόστος κύκλου: 160€ το 4μηνο (σε 2 δόσεις των 80€).

«Θεατρικό Παιχνίδι» για παιδιά από 3,5 -5,5 ετών

Στο πρόγραμμα αυτό, τα  παιδιά, με αφορμή την αφήγηση παραμυθιών,  θα υποδυθούν ρόλους, θα  μεταμορφωθούν, θα μάθουν τα μυστικά του θεατρικού παιχνιδιού, θα  χορέψουν και θα  τραγουδήσουν.
Στόχος του προγράμματος είναι να επιτευχθούν: η ανάπτυξη της ομαδικότητας, η καλλιέργεια της φαντασίας και του λόγου και η παρουσίαση ενός θεατρικού δρώμενου.

Διάρκεια: 1 φορά την εβδομάδα.
Κόστος προγράμματος 320€ το χρόνο, Οκτώβριος-Μάιος (σε 4 δόσεις των 80€).

Πληροφορίες και εγγραφές Χ.Α.Ν.Θ. : τηλ. 2310. 241007


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.