Ευχάριστα νέα για την 47χρονη μητέρα ενός 17χρονου κοριτσιού που αγνοούνταν εδώ και 2 μήνες

Μετά από δύο μήνες και ύστερα από τις εκκλήσεις της οικογένειάς της στο «Φως στο Τούνελ» η Αθηνά Κρέπαππα εμφανίστηκε, δίνοντας τέλος στην αγωνία που ζούσαν οι οικείοι της.

Η 47χρονη μητέρα ενός κοριτσιού ηλικίας 17 χρόνων, επικοινώνησε με τους δικούς της ανθρώπους την Κυριακή 6 Νοεμβρίου και δήλωσε ότι είναι καλά στην υγεία της.

Η μητέρα και η αδελφή της Αθηνάς επικοινώνησαν με την εκπομπή Φως στο Τούνελ εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους για τις ενέργειες της ομάδας εξωτερικών ερευνών και των εθελοντών, που αναζητούσαν την μητέρα μέσα στη νύχτα.

To χρονικό της εξαφάνισης

Η Αθηνά αγνοούνταν από το μεσημέρι της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου όταν έφυγε από το σπίτι όπου ζούσε με τον σύντροφό της στην Καλλιθέα και για την εξαφάνισή της είχε σημάνει «Missing Alert».

Έφυγε για να πάει στο ταχυδρομείο να εισπράξει ένα επίδομα που λάμβανε και χάθηκε. Τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας, ήταν σε σύγχυση και δεν ήξερε που βρίσκεται. Αυτό φάνηκε από το τηλεφώνημα που έκανε στον σύντροφό της. Όταν εκείνος της ζήτησε να ρωτήσει κάποιον περαστικό, έμαθε ότι ήταν στη Λιοσίων, στις τρεις Γέφυρες. Από εκεί και μετά τα ίχνη της χάθηκαν.

Διαβάστε επίσης:

“Το καλύτερο σχολείο που έχω περάσει ήταν ΕΠΑΛ. 620 μαθητές και κανόνες που εφαρμόζονται ΠΑΝΤΑ από όλους”

Βιασμός 12χρονης: Ο Μίχος εξέδιδε το κορίτσι σε διάφορα νοικιασμένα διαμερίσματα μέσω AirBnB – “Έρχονται” νέες συλλήψεις

Κεραμέως για τη συνεργασία αμερικανικών – ελληνικών ΑΕΙ: “Φοιτητές μας θα πηγαίνουν στις ΗΠΑ χωρίς δίδακτρα”