Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Ευχές του υπουργού Παιδείας για τις Πανελλαδικές

Ευχές του υπουργού Παιδείας για τις Πανελλαδικές

75422A4C398DCBBDDF8769949486E15A

Σε λίγη ώρα, οι μαθητές της Γ' Λυκείου προσέρχονται στα εξεταστικά κέντρα και οι Πανελλαδικές εξετάσεις ξεκινούν. Το άγχος και η αγωνία μαθητών και γονιών κορυφώνονται, και αυτές τις στιγμές οι ευχές όλων μας ας συνοδεύουν τον αγώνα των παιδιών που έχουν μοχθήσει όλη τη χρονιά.

Η έναρξη των εξετάσεων αυτών σηματοδοτεί την αφετηρία κατάκτησης νέων στόχων και οι  κόποι των μαθητών και οι θυσίες των οικογενειών τους θα ανταμειφθούν, λέει σε μήνυμά του ο υπουργός Παιδείας.
O κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, με αφορμή των έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Εύχομαι καλή επιτυχία  στις μαθήτριες και στους μαθητές που από αύριο συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Καλή δύναμη και στους εκπαιδευτικούς που καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για μια ποιοτικότερη και αποδοτικότερη εκπαίδευση, αλλά και σε όλους εκείνους που συμβάλλουν, με οποιονδήποτε τρόπο, στην επιτυχή διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.