Ευχηθείτε «Merry Crystal» στους αγαπημένους σας με τα πιο λαμπερά δώρα!

Οι χριστουγεννιάτικες βόλτες στην πόλη είναι μαγικές! Στολίδια, λαμπάκια, όμορφες μελωδίες και χαμόγελα παντού! Μία τόσο ζεστή ατμόσφαιρα έχει δημιουργήσει και η Swarovski με τη λαμπερή χριστουγεννιάτικη βιτρίνα στο Attica City Link, μέσα από την οποία προβάλλεται το χριστουγεννιάτικο τηλεοπτικό σποτ της εταιρείας με πρωταγωνίστρια τη μοναδική Karlie Kloss!

Επίσης, η βιτρίνα στο 2ο όροφο του Attica Golden Hall ντύθηκε στα γιορτινά, έχοντας ως φόντο ολόχρυσα μπαλόνια. Οι φωτεινές βιτρίνες ξεχωρίζουν με τα πανέμορφα κοσμήματα και λαμπερά αξεσουάρ της Swarovski και αναμένεται να μαγνητίσουν τα βλέμματα των περαστικών και να τους εμπνεύσουν για τα ομορφότερα δώρα των εορτών!

Για περισσότερες από δύο εβδομάδες, το καταναλωτικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τις μοναδικές δημιουργίες του brand και τις προτάσεις του για λαμπερές εμφανίσεις κατά τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων!

Όλες οι επιλογές και οι προτάσεις της Swarovski για τις φετινές γιορτές, εκφράζονται από την απαράμιλλη λάμψη και δημιουργικότητα του brand, προσδίδοντας μοναδικό στυλ και μοντέρνες πινελιές για κάθε εμφάνιση και κάθε περίσταση. Προτάσεις για τα δώρα των εορτών που θα γεμίσουν χαμόγελα, θα μεταφέρουν αγάπη και γιορτινή διάθεση και θα δώσουν άλλη διάσταση στην έννοια του δώρου σε όλους εκείνους που αγαπάτε, στους φίλους, την οικογένεια, τον εαυτό σας!