Φαίη Σκορδά-Γιώργος Λιάγκας: Οικογενειακή απόδραση στην Αράχωβα

skorda-liagas-arahova-ok-hello-2

Μετά τις πρόσφατες χιονοπτώσεις, πολλοί ήταν οι επώνυμοι που δεν έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν στο χειμερινό θέρετρο της Αράχωβας προκειμένου να δοκιμάσουν και φέτος τις επιδόσεις τους στις πίστες του Παρνασσού. Ανάμεσά τους η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα και τους δύο γιους τους, Γιάννη και Δημήτρη.

skorda-liagas-arahova-ok-hello-1

Το ζευγάρι υποδέχτηκε στην περιοχή η συνεργάτιδά τους Σουζάνα Κεγγίτση, καθώς η οικογένεια επέλεξε να μείνει στο συγκρότημα «Monte Bianco Villas», στο Λιβάδι, όπου ανήκει στην οικογένειά της. Στην παρέα προστέθηκε και η διευθύντρια του περιοδικού People, Σόνια Καζόνι, με το σύζυγό της, Θάνο Μαρίνη, και τους δυο γιους τους.

skorda-liagas-arahova-ok-hello-5

Ο Γιώργος Λιάγκας, σύμφωνα με πηγές, πήγε μόνος του για σκι, αποδεικνύοντας τη δεινότητά του στο χειμερινό σπορ. «Και οι χοντροί μπορούν να αθληθούν», σχολίασε ο ίδιος στο «Πρωινό», μετά την προβολή ενός βίντεο που τον δείχνει να ανεβοκατεβαίνει επιδέξια τις πίστες του χιονοδρομικού κέντρου.

Η Φαίη Σκορδά «είχε την ανάγκη να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει, γι’ αυτό δεν έκανε σκι. Τις περισσότερες ώρες παρέμεινε μαζί με τα παιδιά στον ξενώνα»,σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Δείτε τα στιγμιότυπα που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός των περιοδικών ΟΚ! και Hello