Αρχική Famous Parents Φαίη Σκορδά: Η δύσκολη περίοδος μετά τον ερχομό του μικρού Γιάννη

Φαίη Σκορδά: Η δύσκολη περίοδος μετά τον ερχομό του μικρού Γιάννη

ef535217-357a-4154-a01f-b18da4b03728Η Φαίη Σκορδά είναι μια μαμά που υπεραγαπά το μικρό της Γιάννη και φροντίζει να του αφιερώνει το μεγαλύτερο μερίδιο του ελεύθερου της χρόνου. Παρολαυτά η Φαίη το πρώτο καιρό μετά τη γέννηση του γιου της βίωσε μια αρκετά δύσκολη περίοδο καθώς η επιλόχειος κατάθλιψη της χτύπησε την πόρτα και δεν την άφησε να χαιρεί όπως ακριβώς ήθελε τα πρώτα συναισθήματα της μητρότητας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "News", το ζευγάρι κράτησε καλά κρυμμένο αυτό το συμβάν ενώ όπως επισημαίνεται καταλυτική ήταν η βοήθεια και η υποστήριξη που πρόσφερε ο Γιώργος Λιάγκας, προσπαθώντας να τη βοηθήσει να το ξεπεράσει.

Εάν ανατρέξουμε σε περασμένες συνεντεύξεις της Φαίης θα δούμε ότι είχε μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε αναφέροντας ότι: «Η γέννα και το διάστημα που ακολούθησε ήταν μεγάλο σοκ για μένα. Ήμουν επί 24 ώρες πάνω από το μωρό. Δεν με ενδιέφερε τίποτα και κανένας. Δεν πρόσεχα ούτε την εμφάνισή μου, ούτε τη διατροφή μου. Δεν είχα κοιταχτεί στον καθρέφτη και δεν με απασχολούσε το θέμα των κιλών μου. Τους είχα βάλει όλους σε δεύτερη μοίρα, ακόμη και τον Γιώργο και τη μαμά μου που ερχόταν τον πρώτο καιρό για να με βοηθήσει. Τους μιλούσα μόνο αν ήταν κάτι γύρω από το μωρό. Η ευθύνη ήταν τόσο μεγάλη που φοβόμουν συνεχώς ότι κάτι κακό μπορεί να γίνει ή μπορεί να πάθει κάτι το παιδί. Όλα μου τα συναισθήματα ήταν στην υπερβολή τους δεν μπορούσα να τα ελέγξω. Έβαζα τα κλάματα με το παραμικρό. Ίσως εκείνο τον καιρό να πέρασα αυτό που λένε επιλόχειο κατάθλιψη».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.