Φαίη Σκορδά: Τι τρώει και διατηρείται στα 59 κιλά;

SKORDA

Η Φαίη Σκορδά σήμερα ζυγίζει 59 κιλά όσο και πριν μείνει έγκυος στον πρώτο της γιο, Γιάννη. Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, η Φαίη τρώει από όλα! Εννοείται όχι τεράστιες ποσότητες και φυσικά όχι τηγανητά και λιπαρά σε καθημερινή βάση, απλά έχει ως αρχή να μη στερείται καμία απολύτως τροφή και να την καταναλώνει με μέτρο. Το μυστικό της είναι ότι αποφεύγει τα γλυκά και τρώει μικρές και συχνές ποσότητες φαγητού.

– Πίνει πολύ νερό- τουλάχιστον 1,5 λίτρο- και περιορίζεται στους δύο καφέδες ημερησίως.

– Τρώει συχνά ωμές, φρέσκιες σαλάτες εποχής, τις οποίες ετοιμάζει η ίδια από το σπίτι και φέρνει μαζί της στην εκπομπή. Η αγαπημένη της είναι πράσινη σαλάτα με γαλοπούλα, τυρί light και καλαμπόκι.

– Δεν παραλείπει ποτέ το πρωινό της. Συνήθως είναι ένα τοστ με τυρί και γαλοπούλα.

– Καταναλώνει μόνο φυσικούς χυμούς.

– Είναι εγκρατής με το φαγητό, δεν κάνει υπερβολές, αλλά ούτε και στερείται γεύσεις που της αρέσουν.

– Αποφεύγει το αλκοόλ.

Όσον αφορά στη γυμναστική, μπορεί το σώμα της να είναι σφιχτό και γυμνασμένο, ωστόσο δηλώνει πως δεν είναι φαν του γυμναστηρίου και ότι τα αποτελέσματα οφείλονται στα πολλά χρόνια που έκανε μπαλέτο και χορό.

Μάλιστα, όσον αφορά στα κιλά της εγκυμοσύνης, η καλλίγραμμη παρουσιάστρια, η οποία πήρε 18 κιλά, αποκάλυψε ότι το μυστικό της ήταν ο θηλασμός τον οποίο και συνέχισε για τέσσερις μήνες αφού γέννησε. «Χάρηκα το θηλασμό, γιατί θήλαζα αποκλειστικά και μακάρι να το κάνουν όλες οι γυναίκες. Θυμάμαι μάλιστα ότι ήμουν στην εκπομπή και συνέχιζα να θηλάζω σύμφωνα με τα ωράρια του παιδιού», εξομολογείται.