Αρχική Νέα Family Dance, χορεύουμε οικογενειακώς

Family Dance, χορεύουμε οικογενειακώς

Μάθημα σύγχρονου χορού μαζί με τα παιδιά; Κι όμως είναι αληθινό και συμβαίνει στην καρδιά της πόλης. Τι θα σκεφτόσασταν, λοιπόν, αν σας λέγαμε ότι πλέον υπάρχει ένας χώρος, όπου μπορείτε να πάτε με τα παιδιά σας και να παρακολουθήσετε μαθήματα χορού μαζί; Αν μη τι άλλο, θα θέλατε να δοκιμάσετε.
Στο Στούντιο ArtActArea της Νατάσσας Ζούκα τα μαθήματα χορού διδάσκονται με σοβαρότητα, ακολουθώντας τις βασικές αρχές του σύγχρονου χορού. Αλλά μην τρομάζετε, εσείς αυτό που θα βιώσετε είναι κάτι περισσότερο από διασκεδαστικό, εκτονωτικό και χαλαρωτικό.
Λοιπόν, για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, η καταξιωμένη χορογράφος Νατάσσα Ζούκα στον πολύ ξεχωριστό χώρο που έχει δημιουργήσει, έχει εντάξει στο πρόγραμμά της, ανάμεσα στα μαθήματα tai chi, yoga, κίνησης και χορού, ένα υπέροχο μάθημα χορού για όλη την οικογένεια. Με άλλα λόγια, μαμάδες, αλλά και μπαμπάδες, πάρτε τα πιτσιρίκια σας και ανακαλύψτε την ευεργετική δύναμη της κίνησης, κάθε Σάββατο 12 μ. - 1.30 μ.μ.
Όπως μας είπε η ίδια η Νατάσσα, "τα παιδιά και οι γονείς σχηματίζουν ζευγάρια (αν είναι 4 ακόμα καλύτερα) και εκετελώντας τις ασκήσεις της δασκάλας, της Τέτης Νικολοπούλου, ελευθερώνονται από το βάρος του σώματός τους και εκτελούν τις ασκήσεις, που τους βοηθούν να αισθανθούν τα σώματά τους, να ακούσουν τους ήχους της καρδιάς του άλλου, να βιώσουν χαρά, ελευθερία ψυχής και κινήσεων. Όπως πάντως αναγνωρίζει η χορογράφος, παιδιά και γονείς νιώθουν πολύ χαρούμενοι από αυτή την ισότιμη σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ τους και περνούν πολύ ωραία, κυρίως, γιατί κάνουν κάτι όλοι μαζί.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε παιδιά από 5 χρονών.

ArtActAreaΑθηνάς 12, Μοναστηράκι, τηλ. 2114035789


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter