Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Family Run: Δηλώσατε συμμετοχή στον οικογενειακό αγώνα δρόμου; (27-29/9)

Family Run: Δηλώσατε συμμετοχή στον οικογενειακό αγώνα δρόμου; (27-29/9)

familyeun3Η άσκηση είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας καθώς έτσι θα εξασφαλίσουμε την πολυπόθητη ευεξία και υγεία. Κι όταν το δώρο αυτό μπορούμε να το μοιραστούμε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τότε τα οφέλη είναι διπλά.

Τι θα λέγατε λοιπόν εάν σας δινόταν η δυνατότητα να συμμετάσχετε οικογενειακώς σε μια σειρά αθλημάτων που θα ενισχύσει τη σωματική σας διάπλαση και ταυτόχρονα θα σας χαρίσει πολύτιµες οικογενειακές στιγµές που θα αναπολείτε τα επόµενα χρόνια, μυώντας τα παιδιά στις χαρές του αθλητισμού, της οµαδικότητας και της ευγενούς άµιλλας; Αυτά και άλλα πολλά θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε οικογενειακώς, δηλώνοντας συμμετοχή στο 1ο Family Run που θα διεξαχθεί στη χώρα μας στις 27-29 Σεπτεμβρίου στην πανέμορφη περιοχή της Αγίας Άννας στη Βόρεια Εύβοια!

Μην διστάζετε να δηλώσετε συμμετοχή καθώς πρόκειται για την πρώτη μαζική, αθλητική, οικογενειακή εκδήλωση με αγώνες που λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα και οι διοργανωτές υπόσχονται ένα ευχάριστο τριήμερο στους συμμετέχοντες. Εάν επιλέξετε να εγγραφείτε θα πρέπει να ξεκινήσετε δειλά δειλά τις προπονησεις καθώς στα πλαίσια της διοργάνωσης θα κληθείτε να διαγωνιστείτε οικογενειακώς σε διάφορες κατηγορίες τρεξίματος, στο ποδήλατο και στο canoe –kayaκ.

bab2 (1)Τα αγωνίσματα και οι διαδρομές σχεδιάζονται από έμπειρους προπονητές παράλληλα με εξειδικευμένους παιδαγωγούς και με ηλικιακές κατηγορίες για τα παιδιά που ξεκινούν από 3 μηνών έως 16 χρονών. Στόχος είναι η βράβευση όλων των συμμετεχόντων. O αγώνας απευθύνεται σε οικογένειες µε την ευρύτερη σηµασία της λέξης και σε όλους τους πιθανούς συνδυασµούς. Μπορεί να συµµετάσχει ένας γονέας µε ένα παιδί, δύο γονείς µε ένα παιδί, δύο γονείς µε δύο παιδιά, πολύτεκνες οικογένειες, µονογονεϊκές οικογένειες, νονοί µε βαφτιστήρια, θείοι και θείες µε ανίψια, παππούδες και γιαγιάδες µε εγγόνια κ.α.

Eπίκεντρο των εξωαγωνιστικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων ως Χορηγός Φιλοξενίας θα αποτελεί το ξενοδοχείο THALATTA μέλος των Small Luxury Hotels of the World (SLH), το οποίο έχει καταφέρει να συνδυάζει το μοντέρνο design και αισθητική που εναρμονίζεται πλήρως με το φυσικό περιβάλλον, με την παροχή εκείνων των υπηρεσιών που το καθιστούν ως ιδανικό οικογενειακό προορισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα του Family Run στο Facebook ή το site www.familyrun.gr

family


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.