Αρχική Infokids Αποδράσεις Ταξίδια To φανταστικό ταξίδι μέσα από τα μάτια των παιδιών… συνεχίζεται!

To φανταστικό ταξίδι μέσα από τα μάτια των παιδιών… συνεχίζεται!

Mε περισσότερες από 1.900 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα η AEGEAN συνεχίζει να δίνει την ευκαιρία σε όλους τους μικρούς επίδοξους δημιουργούς να ταξιδέψουν με τη φαντασία τους σε όποια πόλη θέλουν και να κερδίσουν ένα αληθινό ταξίδι για όλη την οικογένειά τους!
Το “φανταστικό ταξίδι” που έχει ήδη κατακτήσει τις καρδιές των μικρών ταξιδευτών, συνεχίζεται μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου και δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά από 3 έως 12 ετών να δουν, να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν το δικό τους φανταστικό ταξίδι! Το ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά site www.fantastikotaxidi.gr, προσκαλεί τους μικρούς ταξιδιώτες να εμπνευστούν από κάποιον προορισμό που θα ήθελαν να ταξιδέψουν και να δημιουργήσουν μία ζωγραφιά ή ένα σύντομο κείμενο, διεκδικώντας με αυτόν τον τρόπο και ένα πραγματικό οικογενειακό ταξίδι!
Μικροί δημιουργοί θα δουν τα έργα τους να «ντύνουν» υλικά της in-flight σειράς προϊόντων για παιδιά «AEGEAN Junior Pilots» και 27 συνολικά τυχερές οικογένειες θα κερδίσουν αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής, για να κάνουν το φανταστικό τους ταξίδι πραγματικότητα!
Αν θέλετε κι εσείς να ζήσετε ένα φανταστικό ταξίδι παρέα με τα παιδιά σας, δεν έχετε παρά να μπείτε στο www.fantastikotaxidi.gr να βρείτε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τους προορισμούς, να διαλέξετε την πόλη που εμπνέει περισσότερο το μικρό σας δημιουργό και να του δώσετε την ευκαιρία να ζωγραφίσει ή να γράψει μια μικρή ιστορία!

Έτοιμοι για ένα φανταστικό ταξίδι;
Δείτε το βίντεο


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.