Αρχική Fun Time Φατσουλοκαπάκια για να παίζουν τα παιδάκια

Φατσουλοκαπάκια για να παίζουν τα παιδάκια

arma-tus-propios-juguetes (1) Όλοι έχουμε στο σπίτι καπάκια από κάθε λογής μπουκάλια και συσκευασίες που χρησιμοποιούμε. Πριν ετοιμαστείτε να τα πετάξετε, αξίζει να τα δείτε αλλιώς και να τα χρησιμοποιήσετε για να παίξετε με τα μικρά σας. Πρόκειται για μια δημιουργική δραστηριότητα που θα βοηθήσει τα παιδιά να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους αλλά και να μάθουν την αξία της ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησης των υλικών.

Τι θα χρειαστείτε:

καπάκια
ψαλίδι
κόλλα στιγμής
κουμπιά
χαρτόνια
κορδέλες
κουμπιά

Παίρνετε τα καπάκια που έχετε μαζέψει και αφού τα ξεπλύνετε καλά, τα αφήνετε να στεγνώσουν. Μετά τα τοποθετείτε πάνω στο τραπέζι και με το ψαλίδι κόβετε το χαρτόνι και τις κορδέλες στο σχήμα της επιλογής που έχετε αποφασίσει να φτιάξετε. Μπορείτε συμπληρωματικά να προσθέσετε  με κόλλα  διακοσμητικά στοιχεία. Εμπνευστείτε από τη φωτογραφία και  φτιάξτε τις δικές σας πρωτότυπες φατσούλες. Για περισσότερη διασκέδαση οργανώστε με τα παιδιά μια πρόχειρη θεατρική παράσταση με πρωταγωνιστές τις φατσούλες που φτιάξατε.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.