Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Φέρε το παλιό και πάρε νέο laptop στα καταστήματα Public!

Φέρε το παλιό και πάρε νέο laptop στα καταστήματα Public!

trade-n-save-logo To επιτυχημένο πρόγραμμα Trade ‘n’ Save, των καταστημάτων Public, το πρόγραμμα που σας προσκαλεί να ανταλλάξετε το παλιό σας laptop με οποιοδήποτε laptop επιθυμείτε από το κατάστημα, επιστρέφει για λίγες μέρες.

Ποια είναι η διαδικασία επιστροφής του laptop;

Φέρνετε το παλιό σας laptop σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα Public.Πηγαίνετε στον χώρο πώλησης των laptop, βρίσκετε τον σύμβουλο πωλήσεών μας και του δείχνετε το laptop.Μέσω ειδικού online προγράμματος γίνεται η αξιολόγηση του laptop.Εφόσον επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την ανταλλαγή εκδίδεται κουπόνι με το ποσό που δικαιούστε.Διαλέγετε το νέο σας laptop ή οποιοδήποτε από 500.000 προϊόντα μας από όλες τις κατηγορίες.Ολοκληρώνετε τη διαδικασία στο ταμείο πληρώνοντας το υπόλοιπο της αξίας του προϊόντος που αγοράσατε.

Είναι υποχρεωτικό να πραγματοποιήσω αγορά νέου προϊόντος την ίδια ημέρα που πραγματοποιώ και την ανταλλαγή;

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αγορά χρησιμοποιώντας το κουπόνι ανταλλαγής έως και ένα μήνα μετά την έκδοσή του. Θα πρέπει να έχετε στην κατοχή σας το κουπόνι και η εξαργύρωση γίνεται με την επίδειξη ταυτότητας.

Μπορώ να επιστρέψω οποιοδήποτε laptop;

Μπορείτε να μας επιστρέψετε οποιοδήποτε laptop ανεξάρτητα της φυσικής του κατάστασης. Το πρόγραμμα ισχύει για μοντέλα κυκλοφορίας εντός των τεσσάρων τελευταίων ετών.

acer-aspire-5740Πώς αξιολογείται το Laptop που επιστρέφω;

Το laptop σας αξιολογείται αυτόματα από το ειδικό Online σύστημα και ανάλογα με την κατάστασή του καθορίζεται η αξία του.

Πότε ένα laptop είναι σε καλή κατάσταση;

Ένα laptop είναι σε καλή κατάσταση εφόσον πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις: Ενεργοποιείται με την μπαταρία του χωρίς τη χρήση του φορτιστή. Η οθόνη λειτουργεί σωστά και έχει λιγότερο από 5 ανενεργά pixel. Δεν λείπουν κομμάτια και δεν υπάρχουν χαμένα/σπασμένα πλήκτρα.Η συσκευή είναι σε καλή κατάσταση χωρίς να παρουσιάζει σπασίματα ή ραΐσματα. Ο φορτιστής είναι προαιρετικός, ωστόσο αν συμπεριλαμβάνεται στην ανταλλαγή, το τελικό ποσό που θα κερδίσετε θα αυξηθεί. Καλό θα ήταν πριν την επιστροφή του laptop να βεβαιωθείτε ότι είναι φορτισμένο ώστε να μπορεί να πραγματοποιηθεί ο έλεγχός του.

Τι γίνεται αν δεν είναι σε καλή κατάσταση το laptop που έχω φέρει προς επιστροφή;

Μπορείτε να το φέρετε σε ένα από τα καταστήματα Public και ανάλογα με το πρόβλημα που έχει, θα αξιολογηθεί από το ειδικό Online σύστημα και θα καθοριστεί η αξία του.

Τι συμβαίνει με τα δεδομένα που μπορεί να έχω στο laptop;

Όλα τα δεδομένα που υπάρχουν στο laptop σας θα διαγραφούν, οπότε πρέπει να έχετε μεριμνήσει για την αποθήκευσή τους. Σε περίπτωση που επιθυμείτε, μπορούμε να αναλάβουμε εμείς την αποθήκευσή τους. Εφόσον ολοκληρωθεί η ανταλλαγή, μπορεί να ακυρωθεί και να πάρω τη συσκευή μου πίσω;Από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η ανταλλαγή δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσής της. Μπορείτε να ακυρώσετε την ανταλλαγή σε οποιοδήποτε στάδιο πριν την τελική ολοκλήρωσή της.

Τι χαρτιά χρειάζεται να έχω μαζί μου για να πραγματοποιήσω την ανταλλαγή;

Για να πραγματοποιήσετε την ανταλλαγή θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας μόνο την ταυτότητά σας. Με αυτό τον τρόπο σας προφυλάσσουμε αποτρέποντας την πώληση κλεμμένων συσκευών.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter