Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Φέτος, η Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση έχει την υπογραφή της Lechuza!

Φέτος, η Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση έχει την υπογραφή της Lechuza!

Τι μπορεί να δημιουργήσει κανείς με μια Lechuza Quadro LS 21 σε λαμπερό, high gloss, Scarlet Red χρώμα, 10 διαφορετικά στολίδια, γιρλάντες, αστέρια και χιονονιφάδες; Ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο δέντρο Lechuza φυσικά!

Εκτός από έξυπνη και αυτόνομη, η Lechuza είναι το τέλειο ταίρι της γιορτινής διακόσμησης, διαθέτοντας διαφορετικά μοντέλα σε ποικίλα μεγέθη, από μεγαλύτερα για να αναδεικνύουν υπέροχα το Χριστουγεννιάτικο έλατο μέχρι επιτραπέζια για festive πινελιές στο χώρο, για ένα ευφάνταστο art de la table ή για ξεχωριστά Xmas gifts!

Χάρη στο ευφυές σύστημα αυτοποτισμού που διαθέτει, η Lechuza φροντίζει ώστε το έλατο που θα επιλέξετε να διατηρηθεί ολόφρεσκο και σε άψογη κατάσταση, ώστε να το μεταφυτέψετε στη βεράντα ή τον κήπο σας και να το χαίρεστε όλη τη διάρκεια του χρόνου! Το σύστημα αυτοποτισμού Lechuza φροντίζει τα φυτά σας έως 12 εβδομάδες και εγγυάται τη λήψη της κατάλληλης ποσότητας νερού και θρεπτικών συστατικών, που απαιτούνται για την άριστη ανάπτυξη των φυτών σας.

Χρήσιμες οδηγίες ποτίσματος:

• Τις πρώτες 3-4 εβδομάδες ποτίζετε, ρίχνοντας το νερό απευθείας στο χώμα, ώστε να μεγαλώσει η ρίζα και να απορροφά μόνο του νερό από τη δεξαμενή.

• Έπειτα, για να διαπιστώσετε εάν οι ρίζες του φυτού έχουν φτάσει στην υγρή περιοχή, γεμίστε τη δεξαμενή νερού μέχρι πάνω. Αν ο δείκτης στάθμης νερού πέσει τις επόμενες τρεις μέρες σημαίνει ότι το φυτό σας ποτίζεται μόνο του. Αν όχι, θα πρέπει να συνεχίσετε να ποτίζετε το φυτό για λίγο ακόμη χρονικό διάστημα.

• Μετά από αυτό το στάδιο ποτίζετε το φυτό, γεμίζοντας τη δεξαμενή από την ειδική θυρίδα μέχρι την ένδειξη max.

• Για την καλύτερη ανάπτυξη του φυτού σας, αφού ο δείκτης φτάσει στο min, αφήστε ένα μικρό διάστημα (3-5 ημέρες) χωρίς πότισμα, ώστε να στεγνώσει το χώμα.

• Κάθε τρίτο πότισμα, καλό είναι να ποτίζετε απευθείας στο χώμα, ώστε να ρυθμίζεται η περιεκτικότητα αλάτων.

• Σαν ποσότητα νερού για τις πρώτες 3-4 εβδομάδες, ένα ποτήρι του κρασιού για το συγκεκριμένο φυτό.

Για να εξασφαλίσετε μακρά και ευτυχισμένη ζωή στα φυτά σας με τις γλάστρες Lechuza, διαβάστε με προσοχή τις αναλυτικές οδηγίες φύτευσης και ποτίσματος που θα βρείτε στο www.lechuza.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.