Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Φέτος στηρίζουμε το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Συλλόγου "Πνοή Αγάπης"

Φέτος στηρίζουμε το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Συλλόγου "Πνοή Αγάπης"

Η «Πνοή Αγάπης» πραγματοποιεί Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στο Πνευματικό Κέντρο Κωνσταντινουπολιτών (Σούτσου 46, Αμπελόκηποι) στις 9, 10 & 11 Δεκεμβρίου και ώρες 14:00-20:00 (9/12) και 10:00-20:00 (10 & 11/12).

ΑΦΙΣΑ Bazaar 2015._page_1Η «Πνοή Αγάπης» είναι Σύλλογος Εθελοντών Κοινωνικής και Συναισθηματικής Στήριξης Ανθρώπων με Καρκίνο και των Οικογενειών τους, δραστηριοποιείται με συγκεκριμένες δράσεις στο Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών "Ο Άγιος Σάββας" και λειτουργεί τον Ξενώνα "Ιωάννης Δ. Κριτικός" για τους ασθενείς και τους συνοδούς τους που έρχονται από την επαρχία για εξωτερική θεραπεία.

"Πνοή Αγάπης"
Δημητσάνας 16, Αθήνα
Τηλ: 210 6425958
E-mail: pnoi.agapis@gmail.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter