Αρχική Τηλεοπτικά Φέτος τα Χριστούγεννα ανακαλύψτε το μαγικό κόσμο της Disney μέσα από τα Disney Channels!

Φέτος τα Χριστούγεννα ανακαλύψτε το μαγικό κόσμο της Disney μέσα από τα Disney Channels!

Όπως κάθε μήνα και αυτό το Δεκέμβριο, τα Disney Channels φέρνουν στη μικρή οθόνη τους αγαπημένους σας ήρωες με μοναδικές σειρές και ταινίες.Μπείτε στο Disney κανάλι αυτό τον Δεκέμβριο για την αντίστροφη μέτρηση των κορυφαίων 30 επεισοδίων της χρονιάς! Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινάει την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου στις 12:00 και συνεχίζεται μέχρι την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου στις 16:10. Μην χάσετε τα καλύτερα επεισόδια και συντονιστείτε παραμονή Πρωτοχρονιάς, Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου στις 16:10 για να ανακαλύψετε ποιά έχει ψηφιστεί ως η κορυφαία σειρά.

Ήρωες των Διακοπών
Καθημερινά από τις 21 Δεκεμβρίου στις 12:30

Έρχονται για τη διάσωση σας τις διακοπές, είναι οι δικοί σας Disney Junior Ήρωες των Διακοπών!

Ο Τζεικ, η Σοφία, ο Μάιλς και οι νεράιδες έρχονται να σου φέρουν τη χαρά των γιορτών! Συντονίσου μαζί μας καθημερινά με διπλά επεισόδια και τη συμμέτοχη της ονειρεμένης Disney Junior ομάδας σε κορυφαίες περιπέτειες. Κάνε τα απογεύματα σου απίθανα με τους «Ήρωες των Διακοπών» και αφέσου σε αυτούς κάθε απόγευμα.

Ξεκινώντας από 21 Δεκεμβρίου μπορείτε να παρακολουθείτε τους «Ήρωες των Διακοπών» κάθε μέρα από τις 12:00, μετά συντονιστείτε κάθε απόγευμα για ένα ειδικό πρόγραμμα με τα αγαπημένα σας επεισόδια από τις 20:00.

Κάθε μέρα για όλο το Δεκέμβριο στις 08:35
Ετοιμαστείτε για τις καλύτερες διακοπές όλων των εποχών στο Disney XD, με επεισόδια από τις αγαπημένες σειρές των τηλεθεατών κάθε μέρα, από το «Κέρμπι Μπάκετς» έως το «Οι Βιονικοί μου Φίλοι «συν πολλές-πολλές άλλες! Το μοναδικό αφιέρωμα θα συνεχίζεται κάθε ημέρα από τις 08:35 μέχρι τις 11:35 όλο το Δεκέμβριο. Για να γίνουν αυτές οι γιορτές μοναδικές, οι τηλεθεατές θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους εντελώς τυχαία στοιχεία που θα προβάλλονται μεταξύ άλλων.

Οι «Εντελώς Τυχαίες Διακοπές» θα είναι στον αέρα κάθε μέρα από τις 08:35 μέχρι τις 11:35 όλο το Δεκέμβριο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.