Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Φέτος τα Χριστούγεννα, τα δώρα για το παιδί είναι Public !

Φέτος τα Χριστούγεννα, τα δώρα για το παιδί είναι Public !

GJ9Y8243Μέσα από μια μεγάλη γκάμα προεπιλεγμένων παιχνιδιών, παιδικών βιβλίων, μουσικής, ταινιών, games και εκδηλώσεων, τα Public παρέχουν την πιο ολοκληρωμένη πρόταση για τo παιδί. Τα καταστήματα PUBLIC έχουν δημιουργήσει παιδικά τμήματα στα οποία προσφέρουν μία ολοκληρωμένη πρόταση μέσα από προεπιλεγμένη γκάμα, με αξία για το παιδί και πάντα με γνώμονα την ποιότητα.

Συνολικά πάνω από 10.000 τίτλοι παιδικών βιβλίων, CDs και DVDs, δημιουργικά, εκπαιδευτικά και προσχολικά παιχνίδια, επιτραπέζια, τηλεκατευθυνόμενα, συλλεκτικές φιγούρες και πολλές άλλες προτάσεις με άποψη, περιμένουν τους μικρούς φίλους στα 47 καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα.

Μέσα στις παιδικές βιβλιοθήκες των PUBLIC μπορεί κανείς να ανακαλύψει εξειδικευμένες εκδόσεις, όπως αυτές για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες του εκδοτικού οίκου Barrington Stoke. Παράλληλα οι γονείς μπορούν να βρουν οδηγούς ανάγνωσης για τις ηλικίες 0-9 ετών που τους βοηθούν να καλλιεργήσουν τη συνήθεια της ανάγνωσης στο παιδί τους. Αντίστοιχα, στην παιδική δισκοθήκη φιλοξενούνται πρωτότυπες μουσικές συλλογές, με διασκευές μεγάλων καλλιτεχνών της ροκ ή της κλασσικής μουσικής για μωρά, όπως τα Rolling Stones for babies, Bach for babies, Rock a bye baby κ.α.. Τέλος, τις φετινές γιορτές αποκλειστικά στο τμήμα των παιχνιδιών του Public, θα βρίσκονται εκπαιδευτικά παιχνίδια ρομποτικής που θα ενθουσιάσουν.

GJ9Y9436

Την εμπειρία Public συμπληρώνουν οι δωρεάν εκδηλώσεις για παιδιά κάθε 2ο Σάββατο, με εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Συνολικά, στα καταστήματα Public πραγματοποιούνται περισσότερες από 700 παιδικές εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων βιωματικά εργαστήρια, εργαστήρια κατασκευών και δημιουργικής γραφής για παιδιά, θεατρικές παραστάσεις, και δραματοποιήσεις βιβλίων με τη συνεργασία έμπειρων παιδαγωγών, ψυχολόγων, αλλά και γνωστών συγγραφέων. Επιπλέον, διοργανώνουν σεμινάρια συμβουλευτικού χαρακτήρα αποκλειστικά για γονείς.

Εκτός από τις δωρεάν εκδηλώσεις οι επισκέπτες μπορούν να απασχοληθούν ευχάριστα σε ειδικά σημεία ανάγνωσης και παιχνιδιού, και να προμηθευτούν το κατάλληλο προϊόν για την ηλικία και τα ενδιαφέροντα του παιδιού τους. Επιπλέον οι γονείς μπορούν να αναζητήσουν βιβλία, σχετικά με την παιδική ψυχολογία, την ανατροφή του παιδιού, την εγκυμοσύνη και άλλα θέματα που τους απασχολούν.

GJ9Y9417

Κι αυτά τα Χριστούγεννα οι πιο ωραίες ιδέες για παιδικά δώρα είναι Public. Και επειδή ο χρόνος είναι πολύτιμος, εάν ψάχνεις δώρο για το παιδί, το βαφτιστήρι, ή το παιδί του φίλου σου, όλη η προϊοντική γκάμα για το παιδί είναι διαθέσιμη και στο www.public.gr. Με ένα click στο www.public.gr, με το εύχρηστο εργαλείο αναζήτησης Toys Finder, μπορείς να βρεις εύκολα και γρήγορα το κατάλληλο παιχνίδι για το παιδί ανάλογα με την ηλικία, το φύλο, τη μάρκα ή τον χαρακτήρα που αγαπά!

GJ9Y9480

Θέλεις τα πάντα για το παιδί φέτος τα Χριστούγεννα. Θέλεις Public!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.