Φέτος θα ζήσουμε την πιο διασκεδαστική χριστουγεννιάτικη ιστορία στο athensheart!

IMG_0184
“Ο  νάνος “Ανάκατας” ζήτησε από τον Αϊ-Βασίλη να γίνει μάγος περιωπής!” 

“Περίεργος τίτλος”, σκέφτηκα. Και γύρισα στην πίσω σελίδα του φυλλαδίου για να ανακαλύψω τι ακριβώς συμβαίνει και πού. Εξάλλου, πρώτη φορά άκουγα γι’ αυτόν το νάνο. Για να δούμε λοιπόν, τι σχέση μπορεί να έχει με το γνωστό κι αγαπημένο μας Αϊ-Βασίλη.

Συνεχίζω λοιπόν την ανάγνωση… “Με μάγια κουλουβάχατα  τα’κανε όλα… ΑΝΑΚΑΤΑ!!! Τα τρίγωνα έγιναν τετράγωνα, τα δέντρα αναποδογύρισαν και όλα άλλαξαν.”

AH_XmasWizard

“Διασκεδαστικό θα είναι όλο αυτό… και πολύ χριστουγεννιάτικο”, ξανασκέφτομαι περισσότερο ενθουσιασμένη αυτή τη φορά.

“Οι μικροί μας φίλοι με τη βοήθεια μαγικών βραχιολιών καλούνται να περάσουν από διάφορες  διασκεδαστικές δοκιμασίες, να συμμετέχουν σε πρωτότυπα εργαστήρια τα οποία είναι στημένα σε όλους τους χώρου του εμπορικού κέντρου μπροστά από θεματικά Χριστουγεννιάτικα κιόσκια, προσπαθώντας να λύσουν τα προβλήματα που δημιούργησε ο νάνος “Ανάκατας”. Στο τέλος θα συναντήσουν τον Άγιο Βασίλη, θα του διηγηθούν τα κατορθώματά τους και θα πάρουν μέρος σε κληρώσεις για να κερδίσουν μοναδικά δώρα!”

“Χαχαχα, χριστουγεννιάτικος πανζουρλισμός θα γίνει”… Αλλά, ας δούμε πού θα διαδραματιστούν όλα αυτά…

DSC01907b
…Για τους μικρούς μας φίλους η πιο διασκεδαστική, διαδραστική χριστουγεννιάτικη ιστορία εκτυλίσσεται φέτος στο athensheart mall

“Τέλεια”, ξανασκέφτομαι, εκ του πονηρού αυτή τη φορά, γιατί σκέφτηκα ότι όχι μόνο τα παιδιά θα διασκεδάσουν, αλλά και εγώ θα ψωνίσω ό,τι χρειάζομαι γι’ αυτές τις γιορτές.

DSCN3135
Η ανακοίνωση συνεχίζεται όμως δίνοντάς μου μερικές ακόμη πληροφορίες…

  •      Ζήσε  τη μαγεία των φετινών Χριστουγέννων, από 12-31 Δεκεμβρίου και γνώρισε τον “Μάγο των Χριστουγέννων” στο athensheart mall, (Πειραιώς 180, κόμβος Χαμοστέρνας). Η είσοδος είναι ελεύθερη.
  • Η διασκέδαση για τους μικρούς φίλους του athensheart συνεχίζεται και στον παιδότοπο Volta Fun Town στο 3ο επίπεδο για να διασκεδάσουν στην πίστα rollers, στο τρενάκι και στο carousel. Οι πιο θαρραλέοι δοκιμάζουν τις αντοχές τους στον πάγο στο μεγαλύτερο παγοδρόμιο της Ice Arena 1.000 τ.μ. που υπάρχει στο athensheart.
  •       ΄Ολοι μπορούν να επιλέξουν για τα δώρα τους και το μεγάλο χριστουγεννιάτικο bazaar από 12-31 Δεκεμβρίου στο επίπεδο 2, που συμμετέχουν 8 φιλανθρωπικά σωματεία σε συνεργασία με την Philanthropoli η αποτελεί την πρώτη φιλανθρωπική «πόλη» του διαδικτύου που συγκεντρώνει τους Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς της χώρας σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα, με στόχο την αύξηση της κοινωνικής προσφοράς.
  •       Επίσης όλοι μπορούν το  Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, 11:00 έως 14:00 να προσφέρουν παιχνίδια στη δράση του ΣΚΑΙ και της Εθνικής Τράπεζας “Φέτος τα Χριστούγεννα γίνει και εσύ Αϊ Βασίλης” τα οποία θα  διανεμηθούν σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη με στόχο  να κάνουμε περισσότερα παιδιά χαρούμενα και αυτές τις γιορτές.
  •       Στην ατμόσφαιρα ακούγονται όμορφες μελωδίες από το ραδιοφωνικό σταθμό που είναι εγκατεστημένος στο εμπορικό κέντρο ή από μπάντες οι οποίες παίζουν χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
  •       Μην ξεχάσετε να περάσετε και από την έκθεση ζωγραφικής- αγιογραφίας  της εικαστικού Νίκης Βλαχοπούλου
  •       Oι μεγαλύτεροι μπορούν να απολαύσουν στις 12 Δεκεμβρίου συναυλία με  τον Ηλία Βρεττό και τους Κings στη σκηνή που θα στηθεί μπροστά από ένα φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικό σκηνικό ενώ το εορταστικό διήμερο κορυφώνεται την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου με την εμφάνιση του Διονύση Σχοινά και των Otherview. Τα live party θα ξεκινήσουν με δυνατή μουσική από τις 17.00 με παραγωγούς του 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm και οι αγαπημένοι καλλιτέχνες θα εμφανιστούν στις 20.00. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Το πρόγραμμα είναι πλούσιο. Σίγουρα εδώ θα συνδυαστούν τα ψώνια μου με πολύ όμορφες εικόνες και μουσικές χαράς, που θα φτιάξουν τη διάθεση τη δική μου και θα δώσουν χαρά στα παιδιά. Και σίγουρα πρόκειται για όμορφες κινήσεις, που αξίζει να τις ξεχωρίζουμε και να εκτιμάμε, ιδίως αυτή την εποχή, που όλοι θέλουμε να αισθανθούμε περισσότερη αγάπη και ζεστασιά.”

Ωράριο Χριστουγεννιάτικων Δραστηριοτήτων

Δευτέρα-Παρασκευή: 17:00-21:00

Σάββατο-Κυριακή: 11:00-19:00

Παραμονή Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς 11:00-19:00