Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Φέτος, το καλοκαίρι τα παιδιά θα διασκεδάσουν στα καλοκαιρινά camps καλλιτεχνικού πατινάζ και χόκεϊ επί πάγου

Φέτος, το καλοκαίρι τα παιδιά θα διασκεδάσουν στα καλοκαιρινά camps καλλιτεχνικού πατινάζ και χόκεϊ επί πάγου

Το παγοδρόμιο ICE N’SKATE διοργανώνει δύο «δροσερά» καλοκαιρινά camp καλλιτεχνικού πατινάζ και ice hockey-χόκεϊ επί πάγου για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών.Οι ημερομηνίες των camp θα είναι από 16 Ιουνίου έως και 1 Ιουλίου 2016(Δευτέρα-Παρασκευή, με δυνατότητα παράτασης μέσα στον Ιούλιο και δυνατότητα απασχόλησης 3 ωρών κάθε Σάββατο και Κυριακή). Απευθύνονται σε αρχάριους αλλά και σε όσους έχουν μικρή εμπειρία πατινάζ.

Το παγοδρόμιο ICE N’SKATE αποτελεί χώρο προπόνησης επαγγελματιών αθλητών πατινάζ της χώρας μας και εγγυάται τόσο την άρτια οργάνωση του camp, όσο και την ασφάλεια των παιδιών. Ο χώρος υλοποίησης του προγράμματος είναι η παγοπίστα, η καφετέρια και οι βοηθητικοί χώροι του κλειστού παγοδρομίου της ICE N’SKATE. Πρόκειται για τη μοναδική μόνιμη παγοπίστα στην Αθήνα, με επιφάνεια 800 τμ, φτιαγμένη μέσα σε κτίριο με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές για την ασφάλεια των πατινέρ και την ποιότητα των εγκαταστάσεων.

SUMMER CAMP ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΑΤΙΝΑΖ:

Τμήμα αρχαρίων παιδιών χωρίς (ή με μικρή) γνώση πατινάζ. Όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός παρέχεται από το παγοδρόμιο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
- γνωριμία με τα βασικά στοιχεία του αθλήματος,
- καθημερινή προπόνηση εκτός πάγου,
- καθημερινή προπόνηση στον πάγο, διδασκαλία των βασικών αρχών του καλλιτεχνικού πατινάζ (σωστή στάση σώματος, κινήσεις των ποδιών, στροφές, πατινάζ προς τα πίσω κλπ.),
- διαλείμματα για δεκατιανό και ελαφρύ μεσημεριανό που παρέχονται από τοcamp
- μικρό θεωρητικό/εγκυκλοπαιδικό κομμάτι για το καλλιτεχνικό πατινάζ
- εξάσκηση σε pilates και μπαλέτο

skating

SUMMER CAMP ICE HOCKEY:

Τμήμα αρχαρίων παιδιών χωρίς (ή με μικρή) γνώση πατινάζ. Όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός παρέχεται από το παγοδρόμιο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
- γνωριμία με τα βασικά στοιχεία του αθλήματος,
- καθημερινή προπόνηση εκτός πάγου,
- καθημερινή προπόνηση στον πάγο, διδασκαλία των βασικών αρχών του χόκεϊ επί πάγου (σωστή στάση σώματος, κινήσεις των ποδιών, στροφές, πατινάζ προς τα πίσω, απότομος ελιγμός, κλπ.),
- διαλείμματα για δεκατιανό και ελαφρύ μεσημεριανό που παρέχονται από τοcamp
- μικρό θεωρητικό/εγκυκλοπαιδικό κομμάτι για το χόκεϊ επί πάγου
- εξάσκηση στο χειρισμό του μπαστουνιού και κανόνες παιχνιδιού

Οι ώρες λειτουργίας των camp θα είναι οι εξής: 08.30 πμ – 16.00 μμ
Το κόστος συμμετοχής είναι 170€ την πρώτη εβδομάδα και 150€ κάθε επόμενη εβδομάδα. Παρέχονται εκπτώσεις σε αδέλφια (εβδομαδιαία τιμή για κάθε επιπλέον παιδί 100€).
Παρέχεται δυνατότητα απασχόλησης και εξάσκησης των παιδιών και τα Σαββατοκύριακα, από 3 ώρες κάθε Σάββατο και Κυριακή, με μικρό επιπλέον κόστος. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα παράτασης του camp και στον Ιούλιο. Για περισσότερες πληροφορίες, κρατήσεις θέσεων ή γνωριμία με το χώρο, καλέστε στο 6972823506 ή στο παγοδρόμιο (καθημερινές 12.00-22.00).

ΜΟΝΙΜΟ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ICE n SKATE
Εμμανουήλ Παππά 7 (από Ιερά Οδό 150), Τ.Κ. 12242, Αιγάλεω
100 μ. από σταθμό Μετρό «Ελαιώνας»
212 213 3257

Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter