“Φίλα τον Άγιο”: Νηπιαγωγός στα Γιάννενα αναγκάζει 5χρονο να φιλά τη φωτογραφία ενός άγνωστου άντρα

Σάλος έχει προκληθεί κατόπιν της δημοσιότητας που έλαβε ο εξευτελισμός ενός 5χρονου σε παιδικό σταθμό των Ιωαννίνων από την ίδια του την νηπιαγωγό.

“Φίλα τον Άγιο…!”: Νηπιαγωγός ανάγκαζε μαθητή να ψέλνει, να κάνει το σταυρό του και να φιλά τη φωτογραφία ενός προέδρου της τοπικής Αρχής

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του totapsi.gr που ανέδειξε το εν λόγω συμβάν νηπιαγωγός  – υπάλληλος του Δήμου Ιωαννιτών, κάνει… “καψώνι” σε 5χρονο αγοράκι σε παιδικό σταθμό υποχρεώνοντάς το να ψέλνει, να κάνει το σταυρό του και να φιλά τη φωτογραφία ενός προέδρου της τοπικής Αρχής.

Το συμβάν φέρεται να έχει συμβεί λίγο μετά το φετινό Πάσχα και αποτυπώνεται μάλιστα και σε σχετικό video δείχνει τη νηπιαγωγό να επιβάλλει στο παιδί να ψάλλει το Χριστός Ανέστη,  εν συνεχεία του λέει «φίλα τον άγιο», που ήταν ο… μεχρι πρότινος πρόεδρος του Οργανισμού Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής (ΟΚΠΑΠΑ) κ. Φίλιππας Τσουμάνης και το παιδί αναγκάζεται να φιλήσει τη φωτογραφία του κ. Τσουμάνη από ένα διαφημιστικό φυλλάδιο.

Το video δείχνει ξεκάθαρα τα όσα έχουν συμβεί και δεν χωρούν αμφιβολίες ότι η νηπιαγωγός ξεπέρασε τα όρια και επέδειξε μια αντιδεοντολογική συμπεριφορά.

Σε διαθεσιμότητα η νηπιαγωγός

Η δημοσιοποίηση του συμβάντος από το stotapsi.gr οδήγησε τον Οργανισμό Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ιωαννιτών να αναλάβει δράση και να τεθεί σε αργία η νηπιαγωγός. Το συμβάν επιβεβαιώνεται πλήρως και αναμένεται να διεξαχθεί η σχετική Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) .

Στη σχετική, λιτή και δίχως περισσότερες λεπτομέρειες, ανακοίνωση του ΟΚΠΑΠΑ τονίζεται :

«Ύστερα από τα δημοσιεύματα σε σχέση με οπτικοακουστικό υλικό που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, γνωστοποιούμε ότι ήδη από διμήνου, ήτοι μόλις λάβαμε γνώση της ύπαρξής του και πριν την επέμβαση οποιαδήποτε άλλου διοικητικού ή πολιτειακού οργάνου 1) διετάχθη, με πρωτοβουλία της Διοίκησης του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. του Δήμου Ιωαννιτών, Ένορκη Διοικητική Εξέταση, 2) ασκήθηκαν τα προβλεπόμενα μέσα ιεραρχικού έλεγχου (Θέση σε διαθεσιμότητα)».

Δείτε το video που δείχνει τα “κατορθώματα” της νηπιαγωγού:

"Φίλα τον Άγιο…"!Εξευτελισμός 5χρονου σε παιδικό σταθμό των Ιωαννίνων Γράφει ο Κώστας Δ. ΚαλτσήςΑπίστευτο κι όμως αληθινό. Νηπιαγωγός(;) – υπάλληλος του Δήμου Ιωαννιτών, κάνει… "καψώνι" σε ένα πεντάχρονο αγοράκι σε παιδικό σταθμό. Πρέπει να ήταν μετά το Πάσχα και το υποχρεώνει να ψάλλει το Χριστός Ανέστη, λέγοντάς του… «φίλα τον άγιο», που ήταν ο… μεχρι πρότινος πρόεδρος του Οργανισμού Πρόνοιας (ΟΚΠΑΠΑ) κ. Φίλιππας Τσουμάνης. Το βίντεο είναι αδιάψευστος μάρτυρας και στη διάθεση κάθε Αρχής, κυρίως της Δημοτικής Αρχής Ιωαννίνων.Δε γνωρίζουμε βεβαίως τι συνέβη, κάτω από ποιές περιστάσεις και γιατί. Αυτά να τα εξετάσουν με προσοχή όσοι αρμόδιοι εμπλακούν, ακόμη και την περίπτωση ενός… βλακώδους αστεϊσμού!(Πατήστε την εικόνα για να δείτε)

Gepostet von stotapsi.gr am Montag, 16. September 2019