Αρχική InfoMommy Νέα Φιλανθρωπική εκδήλωση αφιερωμένη στη γιόγκα στο πάρκο Α. Τρίτσης (23/5)

Φιλανθρωπική εκδήλωση αφιερωμένη στη γιόγκα στο πάρκο Α. Τρίτσης (23/5)

db528bcd-5c87-42f9-a6e8-7a36a5bfe561Μοιραστείτε μαζί με τον κοινωνικό μη κερδοσκοπικό Οργανισμό Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. "ΕΔΡΑ" ένα ξεχωριστό μάθημα γιόγκα προσφέροντας αντί «εισιτηρίου», τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Κοινωνικού Συσσιτίου των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Ιλίου.

Η φιλανθρωπική εκδήλωση αφιερωμένη στη γιόγκα και τις τεχνικές χαλάρωσης, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Μαΐου 2015 και ώρες 10:30 - 14:00 στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Α. Τρίτσης» από το Κοινωνικό Φαρμακείο των Κοινωνικών Δομών.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

  • 10.30 - 11.45 : Βιωματικό σεμινάριο από την Ανδριάνα Σαπρίκη, με τίτλο «Μέθοδοι Ενίσχυσης του Θετικού Εαυτού», με εργαλεία τη Γιόγκα και το διαλογισμό. «Οι σκέψεις μας είναι ενέργεια, είναι αληθινές και έχουν δύναμη! Ας φροντίσουμε να είναι θετικές!».

Εργαστήρια από τον Σύλλογο Γιόγκα Ελλάδας:

  • 12.00 - 13.15

- Περικλής Χριστοδουλόπουλος - Χάθα Γιόγκα

- Αλεξάνδρα Δημητρίου - Θεραπευτική Γιόγκα

  • 13.30 - 14.45

- Ελένη Ανάντα Κοσσυφίδου - Κρίγια Γιόγκα

- Βηθλεέμ Μπαλτζή - Γιόγκα Γέλιου


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.