Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Θεάματα Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός: 150 χρόνια Πολιτισμός, ένας μήνας Γιορτή!

Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός: 150 χρόνια Πολιτισμός, ένας μήνας Γιορτή!

Η αυλαία κλείνει για τον μήνα εορτασμού των 150 χρόνων πολύπλευρης και πολυδύναμης παρουσίας του Φ. Σ. Παρνασσός και το αύριο ξεκινά με δυναμικές προοπτικές. Ήταν η πρώτη φορά στη νεότερη πολιτιστική ιστορία αυτής της πόλης που ένας φορέας μόνος του, σχεδίασε, οργάνωσε, υποστήριξε υλικά και τεχνικά, συντόνισε και εκτέλεσε 18 εκδηλώσεις για ενηλίκους και 8 για παιδιά και νέους σε μόλις έναν μήνα!

Σε αυτόν το μήνα γιορτής στόχος ήταν ένα ταξίδι γνωριμίας ενός νέου κοινού με τον αρχαιότερο φιλολογικό σύλλογο στην Ελλάδα. Μια διαδρομή συνύπαρξης του παλιού με το νέο. Ένας δημιουργικός διάλογος του χθες με το σήμερα που θα σηματοδοτούσε το επόμενο βήμα της πολιτιστικής και κοινωνικής δράσης του… και έτσι και έγινε.

Ο Φ. Σ. Παρνασσός σε μόλις ένα μήνα φιλοξένησε λογοτέχνες, ποιητές, συνθέτες, καθηγητές, νομικούς, γιατρούς, ψυχολόγους, διπλωμάτες, αρχιτέκτονες, συλλέκτες, σολίστες, αρχιμουσικούς, 150 στο σύνολό τους, 3 ορχήστρες και ένα ροκ συγκρότημα. Παράλληλα, τις εκδηλώσεις παρακολούθησαν συνολικά περισσότεροι από 6.500 νέοι επισκέπτες, επιδεικνύοντας συγκινητικό ενδιαφέρον για την ιστορία αλλά και το αύριο του Φ.Σ.Παρνασσός.

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.