Αρχική Περιβάλλον Φιλοζωϊκή Αθήνα: Μια μέρα ενδιαφέροντος κι ευαισθητοποίησης (12/4)

Φιλοζωϊκή Αθήνα: Μια μέρα ενδιαφέροντος κι ευαισθητοποίησης (12/4)

filozoikiΤο Σάββατο 12 Απριλίου η ομάδα Plus των atenistas σας προσκαλεί στη μεγάλη φιλοζωική δράση που θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Τεχνών στο Πάρκο Ελευθερίας (Μετρό Μέγαρο Μουσικής). Από τις 11:00 έως τις 15:00 θα λάβουν χώρα παράλληλες εκδηλώσεις με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σχετικά με την υιοθεσία αδέσποτων ζώων.

  • Η SAPT HELLAS (Δράση για τα αδέσποτα – Σκύλοι θεραπείας) θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα ειδικό για παιδιά. Θ’ ακολουθήσει παιχνίδι με τα εκπαιδευμένα σκυλιά της οργάνωσης.
  • Η Σχολή Σκύλων-Οδηγών Τυφλών “Λάρα” θα παρουσιάσει το σημαντικό έργο που επιτελεί και θα έχει σκυλιά οδηγούς για μια παρουσίαση.
  • Ο σύλλογος προστασίας και περίθαλψης άγριας ζωής Anima θα μας ενημερώσει για τη βιοποικιλότητα της Αττικής που δεν γνωρίζουμε καθώς και για τις πρώτες βοήθειες που μπορούμε να δώσουμε σ’ ένα τραυματισμένο ζώο.
  • Εκπρόσωποι από τη Stray, το Σ.Π.Α.Ζ (Σύλλογο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων), την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία, το Φιλοζωικό Σύλλογο Νέας Φιλαδέλφειας και τις Εφτάψυχες – Nine Lives θα παρέχουν ενημέρωση για τα δικαιώματα των ζώων, πληροφορίες για τη νομοθεσία που υπάρχει σχετικά με την κακοποίηση ζώων και τη σημασία της στείρωσης. Επίσης, θα έχουν φωτογραφίες και πληροφορίες για σκύλους και γάτες που φιλοξενούνται στα καταφύγια τους και ψάχνουν σπίτι.

Κι επειδή οι ανάγκες των οργανώσεων που φροντίζουν αδέσποτα είναι τεράστιες σας προσκαλούμε να τις ενισχύσετε. Γι’ αυτό, θα υπάρχει ειδικός χώρος που θα συγκεντρώνουμε είδη για τους χώρους φιλοξενίας των ζώων αυτών π.χ. κονσέρβες, ξηρά τροφή (σφραγισμένες συσκευασίες), φάρμακα, περιλαίμια κλπ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.