Αρχική InfoBaby 12-36 μηνών First Touch: Ένας πολυχώρος για τη μέλλουσα μαμά και το βρέφος άνοιξε τις πύλες του στην Ξάνθη

First Touch: Ένας πολυχώρος για τη μέλλουσα μαμά και το βρέφος άνοιξε τις πύλες του στην Ξάνθη

10333658_676994835701696_8850541034318093946_oΤο First Touch γεννήθηκε από την αγάπη και το σεβασμό για το μεγαλείο της εγκυμοσύνης καθώς και την ανάγκη για σωστή ενημέρωση των γονέων τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης όσο και τους πρώτους μήνες της κοινής ζωής με το μωρό τους. Είναι ο πρώτος πολυχώρος που συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο την γνώση και την πληροφόρηση μέσα από σεμινάρια (μικρά- κλειστά τμήματα) για την εγκυμοσύνη, το θηλασμό και την φροντίδα του νεογνού και το βρεφικό μασάζ από εξειδικευμένους και πιστοποιημένους επαγγελματίες , με υψηλής ποιότητας προϊόντα από τις πιο καταξιωμένες εταιρείες οργανικών βρεφικών ρούχων στον κόσμο . Το First Touch δημιουργήθηκε μέσα από την ψυχή αλλά και τις γνώσεις μας. Σας καλούμε να ζήσουμε μαζί αυτό το μοναδικό ταξίδι του ερχομού και της φροντίδας ενός μωρού στη ζωή σας!

παρουσίαση των ρούχων_2_First TouchΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΒΡΕΦΙΚΑ ΡΟΥΧΑ

Το First Touch θέλοντας να προσφέρει ότι καλύτερο στο βρέφος και στο παιδί προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων των μεγαλύτερων και πιο εξειδικευμένων εταιρειών στο οργανικό βρεφικό ρούχο. Όλα τα βρεφικά ρούχα κατασκευάζονται από 100% οργανικό υποαλλεργικό βαμβάκι που παράγεται σε βιολογικές καλλιέργειες και σύμφωνα με τους διεθνείς όρους του Fair Trade - Δίκαιο Εμπόριο.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΒΡΕΦΙΚΟΥ ΜΑΣΑΖ

Το βρεφικό μασάζ είναι ένα μοντέλο αγάπης και καλλιέργειας της επαφής μεταξύ του βρέφους και του γονέα. Είναι αναγνωρισμένο από έρευνες και κλινική εμπειρία ότι έχει θετικά αποτελέσματα τόσο στη φυσική όσο και στη συναισθηματική υγεία του αναπτυσσόμενου παιδιού. Διδάσκεται από την Ελοβάρη Δάφνη, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Βρεφικού Μασάζ του Διεθνούς Συνδέσμου Βρεφικού Μασάζ IAIM, σε γονείς με μωρά από 0-12 μηνών.

Το βρεφικό μασάζ μεταξύ άλλων προσφέρει

 • Ενίσχυση του δεσμού βρέφους-γονέα
 • Καλύτερο ύπνο
 • Ανακούφιση από κολικούς και πόνους δοντιών
 • Ικανότητα αυτορρύθμισης και ηρεμίας
 • Ανάπτυξη εμπιστοσύνης και ασφάλειας
 • Ενίσχυση της νευρολογικής, σωματικής και ψυχοσυναισθηματικής ανάπτυξης του μωρού
 • Τόνωση της μυϊκής ανάπτυξης, της μάθησης και της συγκέντρωσης

10516613_817177841628757_2926583680243745341_nΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΨΥΧΟΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ (ΑΝΩΔΥΝΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ) & ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

Τα σεμινάρια ψυχοπροφύλαξης απευθύνονται σε εγκυμονούσες , διδάσκονται από την Άννυ Γκαγκαλίδου, πιστοποιημένη μαία και έχουν ως στόχο:

 • Να προετοιμάσουν τη γυναίκα σωματικά και ψυχικά, για να μπορέσει να περιορίσει έως και να εκμηδενίσει την ένταση του πόνου και να βοηθήσει με την κατάλληλη συμπεριφορά της στην καλύτερη εξέλιξη του τοκετού της.
 • Να συμμετέχει ενεργά στον τοκετό της και η εμπειρία του τοκετού της να της αφήσει τα πιο θετικά συναισθήματα.

Τα σεμινάρια περιλαμβάνουν:

 • Ασκήσεις αναπνοών που βοηθούν στον έλεγχο του πόνου και στη χαλάρωση της επιτόκου όπως επίσης και στην καλύτερη οξυγόνωση του εμβρύου.
 • Ήπιες κινήσεις εγκυμοσύνης που βοηθούν στην ενδυνάμωση των μυών που συμμετέχουν στον τοκετό.
 • Χαλάρωση
 • Ενημέρωση για την έναρξη του τοκετού και για όλα τα στάδια του τοκετού
 • Μητρικό θηλασμό: πλεονεκτήματα και προβλήματα μητρικού θηλασμού, στάσεις θηλασμού.
 • Λοχεία
 • Φροντίδα νεογνού

First Touch

Πρωταγόρα 27, Ξάνθη

λογότυπο_2_First Touch


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.