Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Θεάματα "Fit": Το Θέατρο Victoria τιμά την παγκόσμια ημέρα ΗΙV/AIDS με μια παράσταση αφιερωμένη στους σκοπούς της «Θετικής Φωνής» (3/12)

"Fit": Το Θέατρο Victoria τιμά την παγκόσμια ημέρα ΗΙV/AIDS με μια παράσταση αφιερωμένη στους σκοπούς της «Θετικής Φωνής» (3/12)

FIT35x50thetikiFWNIΣτα πλαίσια των πανελλαδικών εκδηλώσεων της «Θετικής Φωνής» (Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος) για την παγκόσμια ημέρα ΗΙV/AIDS, το THEATROVICTORIA αφιερώνει την παράσταση του “FIT” της Τετάρτης 3 Δεκεμβρίου στις 21:15 και προσφέρει μέρος των εσόδων για τους σκοπούς του συλλόγου.

DIMITRIS KOMNHNOS @    ATH  CHECKPOINT
Η υπόθεση της παράστασης

O Νίκι Σίλβερ, με μια ακαταμάχητη έφεση στο σπαρταριστό, πηγαίο, λοξό κι αλλόκοτο, αλλά παρόλα αυτά προσβάσιμο χιούμορ, το οποίο σερβίρει με την αμεσότητα και την ευθύβολη ευστοχία συγγραφέα τηλεοπτικού sit-com, πραγματεύεται στο FIT τις δυσλειτουργικές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων ανεξάρτητα από το φύλο ή το σεξουαλικό τους προσανατολισμό, τις δύσκολες σχέσεις μεταξύ γονιών και παιδιών ενώ εστιάζει και στις κοινωνικές συνθήκες γύρω από το χρήμα, τις εξαρτήσεις και τον HIV. Ο Νίκι Σίλβερ δομεί τους ήρωες τού έργου του με βαθιά ανθρώπινη ματιά. Με καύσιμο το πηγαίο χιούμορ του, πετυχαίνει ένα αδιανόητο γεωμετρικό σχήμα, όπου όλοι είναι στα άκρα και στο κέντρο ταυτόχρονα. Όλα στο έργο, όπως και στη ζωή, είναι απρόοπτα, ρευστά, αστεία ή δραματικά κι όλα χαμένα αν δεν οδηγηθούν από το ένα και μοναδικό κίνητρο που μπορεί να ενώσει τους ανθρώπους. Την αποδοχή.

ZOGIA SEVASTIANOY @     ATH-CHECKPOINT

Συντελεστές
Μετάφραση / διασκευή / σκηνοθεσία: Δημήτρης Κομνηνός
Σκηνικά / Κοστούμια: Γιώργος Λυντζέρης
Πρωτότυπη Μουσική: Ανδρέας Τρούσσας
Βοηθός σκηνοθέτης: Χάρης Τζώρτζης
Φωτογραφίες: Γεωργία Σιέττου, Στέλιος Δανιήλ
Ιllustrator: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

Παίζουν (κατά σειρά εμφάνισης) :
Σταμάτης Ζακολίκος
Ζώγια Σεβαστιανού
Πάνος Ροκίδης
Στέλιος Ψαρουδάκης

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Γενική είσοδος: 12 ευρώ
Φοιτητικό/Ανέργων: 8 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων: Γενική Είσοδος 10 ευρώ (για όλες τις ημέρες)
Viva.gr, 11876, Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, IANOS, Reload

ΤΗΕΑΤROVICTORIA
Μαγνησίας 5 και 3ης Σεπτεμβρίου 119
Τηλ.κρατήσεων: 210-8233125/6972964339


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.