Αρχική InfoMommy Νέα Fitness Festival: μια πανδαισία αθλητικών και πνευματικών δραστηριοτήτων (21 – 25 /03)

Fitness Festival: μια πανδαισία αθλητικών και πνευματικών δραστηριοτήτων (21 – 25 /03)

costa-navarino

Το The Westin Resort Costa Navarino μας προσκαλεί σε μια ανοιξιάτικη γιορτή άθλησης και ευεξίας που θα αναδομήσει το σώμα και το πνεύμα!

Από τις 21 έως τις 25 Μαρτίου, όσοι επιλέξουν το The Westin Resort Costa Navarino για τη διαμονή τους, θα απολαύσουν μια πανδαισία αθλητικών δραστηριοτήτων που θα καλύψει και τις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις.

Υλοποιώντας την παγκόσμια πρωτοβουλία “Well-Being Movement” που εκφράζει τον πυρήνα της φιλοσοφίας Westin, μιας φιλοσοφίας σταθερά προσανατολισμένης στο «ευ ζην», το The Westin Resort Costa Navarino σχεδίασε και μας προσφέρει αποκλειστικά το Fitness Festival, που περιλαμβάνει από τουρνουά μπάσκετ και εκδρομές ποδηλασίας μέχρι fun water polo και αθλήματα ρακέτας – και αυτές είναι μερικές μόνο από τις ακαταμάχητες προτάσεις.

Για τη φροντίδα και τη διατήρηση της φυσικής μας κατάστασης, οι διακεκριμένοι προπονητές Ευγένιος Ντογαντζής και Πάνος Μπαλατσινός οργανώνουν το Power Fitness Camp με δυναμικά προγράμματα crossfit, kickboxing, συγχρονικής κολύμβησης, Zumba και αεροβικής! Ολοκλήρωσε την «επαναφόρτιση» απολαμβάνοντας μια επίσκεψη στο φημισμένο Anazoe Spa!

 
Το τετραήμερο θα κορυφωθεί στις 25 Μαρτίου με την ημέρα Yoga, αφιερωμένη στην ένωση σώματος, πνεύματος και ψυχής, με δράσεις που περιλαμβάνουν Yoga για όλους, διάλεξη για την ενέργεια, τη διαύγεια, την ευφορία, laughter Yoga αλλά και Yoga για παίκτες γκολφ, με εισηγητή τoν διάσημο, πιστοποιημένο δάσκαλο Yoga και σύμβουλο διατροφής και Life Coach Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη, ιδρυτή του Bhavana Yoga Centre!

 
Τα ειδικά πακέτα διαμονής στο The Westin Resort Costa Navarino για 3ήμερο ή 4ήμερο της 25ης Μαρτίου περιλαμβάνουν 3 ή 4 διανυκτερεύσεις με πρωινό, δωρεάν διαμονή και πρωινό για παιδιά, δωρεάν δείπνο για 2 άτομα στο εστιατόριο Morias, check-out έως τις 6:00 μ.μ. το απόγευμα της Τρίτης και δωρεάν συμμετοχή σε ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες.

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 27230 97100 ή επικοινωνήστε με email: reservations.navarino@westin.com.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.