Φοράμε μπλούζες «Hope» από την Ελπίδα

hope
Τα έχουμε φορέσει και ξέρουμε ότι έκαναν εντύπωση τα χειροποίητα μπλουζάκια της Ελπίδας. Πρώτα απ’ όλα είναι μοναδικά και πολύ πολύ παραστατικά. Ζωγραφική, στάμπες, τυπώματα με νόημα… αυτό που θέλει η καλλιτέχνις ή αυτό που θα επιλέξεις εσύ.

Η Ελπίδα Κατσούλη δημιουργεί τα υπέροχα και πολύ μοδάτα μπλουζάκια της, αλλά και αξεσουάρ υπό τη φίρμα «Hope», μεταφέροντας ελπίδα, άνεση, χαμόγελα και πολύ πολύ στυλ σε κάθε μια από εμάς που τα φοράει. Μάλιστα, τώρα το καλοκαίρι, τα σορτσάκια και οι πάνινες τσάντες μπορούν εύκολα να γίνουν ο καμβάς της πάνω στα οποία θα αποτυπώσει κάποια από τα ευφάνταστα σχέδιά της.

hope18
Όπως μας λέει, αν και ξεκίνησε με την ιδέα κάθε κομμάτι να είναι μοναδικό, όταν είδε ότι η ανταπόκριση σε κάποια σχέδια ήταν μεγάλη δεν μπόρεσε να αρνηθεί. Γενικά κοιτάζει κάθε σχέδιο να μην ξεπερνάει έναν συγκεκριμένο αριθμό παραγωγής.

Στην ερώτησή μας αν μπορεί κάποιος να πάει ένα δικό του κομμάτι για να το ζωγραφίσει, μας απάντησε ότι μπορεί να γίνει και αυτό, αρκεί το ρούχο να πληροί τις προυποθέσεις ποιότητας για τα χρώματα που θα εφαρμόσει. Και μετά από συνεννόηση, μπορείτε να αποφασίσετε μαζί για το σχέδιο που θα ζωγραφίσει η Ελπίδα.

hope2

Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι ειδικά για ύφασμα και πλένονται μέχρι και στους 40 βαθμούς.

Όσο για την έμπνευση της Ελπίδας; Μπορεί να είναι το οτιδήποτε, από έναν πίνακα ζωγραφικής, μια φωτογραφία σε κάποιο περιοδικό μόδας, μια έκθεση αντικειμένων.
hope8

Φέτος το καλοκαίρι θα δούμε στα ρούχα της Ελπίδας έντονα χρώματα, πινελιές που θυμίζουν πίνακες ζωγραφικής, διάφορες στάμπες κεντημένες με swarovski, όλα αυτά αποτυπωμένα πάνω στο ύφασμα και ακόμα θα δέιτε την νέα συλλογή από τσάντες παραλίας αλλά και πόλης.

hope12

Ενδεικτικές τιμές: Οι τιμές στα γυναικεία και  αντρικά μπλουζάκια κυμαίνονται από 45-90 ευρώ αναλόγα με το σχέδιο και τον χρόνο προετοιμασίας του κάθε κομματιού.
Θα βρείτε επίσης παιδικά από 35 ευρώ.

Τα φούτερ στοιχίζουν από 65- 80 ευρώ  και οι τσάντες από 30-50 ανάλογα πάλι με το σχέδιο της κάθε τσάντας.

hope7

Μπορείτε να δείτε όλα τα σχέδια στην σελίδα »Hope» by Elpida Katsouli στο FB και να έρθετε σε επικοινωνία με την Ελπίδα στέλνοντας  μήνυμα στην σελίδα της ή καλώντας  στο τηλέφωνο 6972804158.

hope4

hope6

hope15

hope13

hope0