Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Forever Youth Liberator: Η νέα κρέμα νυκτός της YSL

Forever Youth Liberator: Η νέα κρέμα νυκτός της YSL

Βασιζόμενη στην επιτυχία του αποκλειστικού συμπλέγματος GlycanactifTM που περιέχεται στην αντιγηραντική σειρά Forever Youth Liberator, η επιτροπή ειδικών YSL.SKINSCIENCE συνέχισε να μελετά τη διαδικασία της κυτταρικής ανανέωσης, και ανακάλυψε μια νέα γλυκάνη που ανταποκρίνεται στις εξειδικευμένες νυχτερινές ανάγκες της επιδερμίδας.

Τι συμβαίνει τη νύχτα; Τη νύχτα, το σώμα μας παραμένει για ώρες ξαπλωμένο και ακίνητο, με αποτέλεσμα να λιμνάζουν τα υγρά και να φράζουν οι ιστοί. Το πρωί που ξυπνάμε, η επιδερμίδα μπορεί να δείχνει πρησμένη και "ρυτιδιασμένη". Με την πάροδο των ετών, οι δομικές γλυκάνες στο κυρίως δέρμα μειώνονται και συγκρατούν λιγότερο αποτελεσματικά την υγρασία, με αποτέλεσμα το λεγόμενο "ελεύθερο" νερό να λιμνάζει. Το αποτέλεσμα είναι ότι, καθώς μεγαλώνουμε, η επιδερμίδα εμφανίζει περισσότερα σημάδια από τον ύπνο. Και αυτά τα σημάδια, που συχνά χαρακτηρίζονται ως "ρυτίδες από το μαξιλάρι", γίνονται πιο έντονα.

Μετά από 4 εβδομάδες, η επιδερμίδα δείχνει:

- πιο λεία 90% των γυναικών που συμμετείχαν στη δοκιμή

- πιο σφριγηλή 92%

- πιο τονωμένη 92%

- πιο ελαστική 90%


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.