Αρχική Νέα Φωτογραφία μωρού 19 μηνών κρίθηκε ακατάλληλη από το Instagram

Φωτογραφία μωρού 19 μηνών κρίθηκε ακατάλληλη από το Instagram

article-0-1F154C5600000578-108_634x596Μια φωτογραφία ενός μικρού κοριτσιού που αναδεικνύει την κοιλίτσα της άρεσε τόσο πολύ στους γονείς της, ώστε αποφάσισαν να τη μοιραστούν με τους διαδικτυακούς φίλους τους.

Έκπληκτη η μητέρα της μικρής ανακάλυψε ότι ο λογαριασμός της στο Instagram είχε απενεργοποιηθεί ύστερα από την κοινοποίηση της εν λόγω φωτογραφίας.

Το κοινωνικό δίκτυο θεώρησε ακατάλληλη τη φωτογραφία, υποστηρίζοντας ότι προσβάλει τις αρχές του. Η εταιρεία αφαίρεσε μία ακόμα φωτογραφία της 19 μηνών κορούλας της και του συζύγου της από την παραλία.

article-0-1F14D77300000578-196_634x564Η 33χρονη μητέρα ξαναδιάβασε τους όρους του Facebook -όπου ανήκει πλέον το Instagram- και αφού πείστηκε ότι δεν έχει παραβεί κανέναν κανόνα κοινοποίησε ξανά τη φωτογραφία.

Σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές της εταιρείας, απαγορεύεται η δημοσίευση πορνογραφικού υλικού, όμως η μητέρα επιμένει ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν παραβιάζει κανέναν από τους όρους και τις προϋποθέσεις της σελίδας.

article-0-1F154C7500000578-733_634x519Εκπρόσωπος της εταιρείας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Προσπαθούμε σκληρά για να βρούμε μια καλή ισορροπία ανάμεσα στο να επιτρέπουμε στους ανθρώπους να εκφραστούν δημιουργικά και στην υιοθέτηση πολιτικών για την προστασία των μικρών παιδιών».

Το Instagram ενεργοποίησε ξανά το λογαριασμό της μητέρας, όμως οι δύο φωτογραφίες εξακολουθούν να μην εμφανίζονται στο προφίλ της. Όπως αναφέρει και η ίδια, από εδώ και στο εξής θα είναι πιο προσεκτική στις κοινοποιήσεις της, κάτι το οποίο πρέπει να έχουν κατά νου όλοι οι γονείς που επιλέγουν να δημοσιοποιούν φωτογραφίες των παιδιών τους στο διαδίκτυο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter