Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Φωτογραφίες με αγάπη, ελπίδα, φως και χαμόγελο στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Φωτογραφίες με αγάπη, ελπίδα, φως και χαμόγελο στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

thumbnail (2)Μία ξεχωριστή έκθεση φωτογραφίας με τίτλο "Δίνω+Παίρνω αγάπη, ελπίδα, φως, χαμόγελο" θα  φιλοξενεί το ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης από τις 29 Οκτωβρίου μέχρι τις 10 Νοεμβρίου . H Μάρω Βερλή, ο Μανώλης Σαμαράκης και ο Πάνος Σινανίδης συμμετείχαν μαζί με μια ομάδα 45 εθελοντών σε αποστολή της ActionAid, στο Βιετνάμ. Ο σκοπός του ταξιδιού αυτού ήταν η κατασκευή του προαύλιου χώρου δυο νηπιαγωγείων στην κοινότητα Λάι Τσάο.

b_8986_vteam-1400"Όταν δίνεις αγάπη, ελπίδα, φως, χαμόγελο, τα παίρνεις πίσω πολλαπλά… τόσο απλά, με ένα χαμόγελο!" Με οδηγό αυτή την ιδέα και την ανάγκη τους να τη μοιραστούν με όσο περισσότερους μπορούν, οι τρεις ερασιτέχνες φωτογράφοι, μας ταξιδεύουν στα συναισθήματα μέσω των εικόνων τους, μιλώντας μας για την αξία της προσφοράς χωρίς σύνορα.

mainΗ είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν και τα έσοδα από την πώληση των φωτογραφιών, σε συμβολική τιμή, θα προσφερθούν στην ActionAid και στο Σύλλογο Φλόγα (Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια).

Ημερομηνία: 29 Οκτωβρίου έως 10 Νοεμβρίου 2013
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα- Κυριακή 18:00-22:00

Είσοδος ελεύθερη

 

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης,

Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα

210 3418 550


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.