Αρχική Νέα Φωτογραφίζοντας τα όνειρα των παιδιών!

Φωτογραφίζοντας τα όνειρα των παιδιών!

angels_like_applesH δύναμη μιας εικόνας ισοδυναμεί με ένα κείμενο χιλίων λέξεων λέμε συχνά θέλοντας να δείξουμε ότι τα λόγια περισσεύουν μπροστά στο μεγαλείο της ίδιας της πραγματικότητας. Στην περίπτωση του φωτογράφου Σον Βαν Ντέιλ η εν λόγω  φράση δεν είναι ένα ακόμα δημοσιογραφικό κλισέ αλλά πέρα για πέρα η πραγματικότητα.

Avery1500x2000InspireΚαι πριν σκεφθείτε ότι πρόκειται για έναν ακόμη φωτογράφο που μέσα από τα  κλικ του αιχμαλωτίζει το μεγαλείο των γεγονότων που συμβαίνουν δίπλα μας,  να σας πούμε ότι κάτι τέτοιο ναι μεν ισχύει αλλά ο δημιουργός αυτό αποσκοπεί σε κάτι άλλο, πιο μεγαλειώδες, πιο σπουδαίο και απείρως πιο σημαντικό.  Στην ελπίδα και στην ανάταση της παιδικής ψυχής που ταλαιπωρείται.Γιατί όταν η ελπίδα είναι ζωντανή, τα πάντα είναι εφικτά.

Marco1500x2000InspireΤο όραμα του φωτογράφου είναι να δώσει ελπίδα στα άρρωστα παιδιά χρησιμοποιώντας τα ταλέντα του και τις δεξιότητες του. Έτσι λοιπόν αυτό που ζητά από τα παιδιά είναι να ζωγραφίσουν το όνειρο τους και αυτός με τη σειρά του τα αποτυπώνει σε μια «ολοζώντανη», χρωματιστή και «ζωηρή» φωτογραφία.

Kayla1500x2000InspireTo αποτέλεσμα συγκινεί και δείχνει ότι παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες που βιώνουν τα παιδιά αυτά ονειρεύονται έναν καλύετρο κόσμο πιο φωτεινό, πιο χρωματιστό και πιο αισιόδοξο.

Chance1500x2000InspireΤα παιδικά σκίτσα που αποτυπώνουν επιμελώς την εμπειρία των παιδιών σε νοσοκομεία και σε χειρουργεία με την ματιά του φωτογράφου μεταμορφώνονται ως δια μαγείας σε έναν κόσμο γεμάτο ζαχαρωτά, τα παιδιά γίνονται  σούπερ ήρωες και πρωταγωνιστούν στη δικό τους παράδεισο!

Kirsten1500x2000Inspire

Ryan1500x2000Inspire


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.