Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Φωτοβολίδες, καπνογόνα και αεροβόλο βρέθηκαν στην είσοδο δημοτικού σχολείου της Θεσσαλονίκης

Φωτοβολίδες, καπνογόνα και αεροβόλο βρέθηκαν στην είσοδο δημοτικού σχολείου της Θεσσαλονίκης

Φωτοβολίδες, καπνογόνα, αντιασφυξιογόνος μάσκα και αεροβόλο πιστόλι με μεταλλικά σφαιρίδια βρέθηκαν μέσα σε δύο σακούλες που τοποθέτησαν άγνωστοι στην είσοδο δημοτικού σχολείου της Θεσσαλονίκης. Οι σακούλες εντοπίστηκαν συγκεκριμένα από δασκάλα σε εξώστη-σκέπαστρο της κύριας εισόδου της σχολικής μονάδας.Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, συνολικά κατασχέθηκαν 17 φωτοβολίδες, έξι καπνογόνα, τρεις μπαταρίες, ένα φακός, ένα μπουκάλι με άγνωστο υγρό, μία αντιασφυξιογόνος μάσκα, ένα αεροβόλο πιστόλι γεμάτο με μεταλλικά σφαιρίδια κι ένα κατσαβίδι. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία κατά αγνώστων για παράβαση του νόμου περί όπλων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.