Φρίκη: 7χρονο αγοράκι βρέθηκε νεκρό μέσα σε πλυντήριο ρούχων

Φρίκη: 7χρονο αγοράκι βρέθηκε νεκρό μέσα σε πλυντήριο ρούχων

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτό που βίωσε ένα επτάχρονο αγοράκι, το οποίο βρέθηκε νεκρό μέσα σε πλυντήριο ρούχων του σπιτιού, όπου διέμενε, δύο ώρες αφότου δηλώθηκε η εξαφάνισή του.

Το άψυχο σώμα του μικρού βρέθηκε στο εσωτερικό του πλυντηρίου στο γκαράζ του σπιτιού της οικογένειας στις 7.20 το πρωί της Πέμπτης στο Τέξας, αφότου οι θετοί γονείς του κάλεσαν την αστυνομία δηλώνοντας την εξαφάνισή του, δύο ώρες πριν.

Δεν έχει διευκρινιστεί, αν υπήρχε νερό στο πλυντήριο ή αν η πόρτα του ήταν κλειστή, όταν βρέθηκε το παιδί, το οποίο ήταν με τα ρούχα του.

Μέχρι σττιγμής η αστυνομία δεν έχει εξακριβώσει, αν το παιδί έπαιζε και εγκλωβίστηκε στο πλυντήριο ή πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ενδεχόμενο το οποίο ερευνάται.

Ο μικρούλης βρισκόταν σε μονάδα αναδοχής και στη συνέχεια υιοθετήθηκε το 2019. Όπως αναφέρει η αστυνομία, δεν υπήρχαν ενδείξεις κακοποίησης του παιδιού στο σπίτι.

«Δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι συνέβη, αλλά θα το διαπιστώσουμε. Αν σκοτώθηκε παίζοντας στο πλυντήριο ή αν το σκότωσαν και το έκρυψαν εκεί. Προς το παρόν δεν μπορώ να πω με σιγουριά», ανέφερε ο σερίφης της περιοχής.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο πατέρας του παιδιού βρισκόταν στο σπίτι της ώρες που αγνοούνταν το παιδί, ενώ η μητέρα ήταν έξω, καθώς δούλευε στο παρακείμενο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης:

Αναστάτωση στο Ηράκλειο: 2χρονη ξέφυγε από τους γονείς και χάθηκε στην παραλιακή – Η κινητοποίηση την έσωσε

Μία τούρτα Spiderman μάς διδάσκει ότι τα παιδιά χρειάζονται αναμνήσεις και όχι ακριβά ρούχα

Βάσεις 2022: 50χρονη μητέρα 6 παιδιών κυνήγησε το όνειρό της και πέρασε στην Ιατρική!