Φρίκη: Σκότωσε στο ξύλο την πρώην σύζυγό του μπροστά στα παιδιά τους – Ούρλιαζαν για βοήθεια

Φρίκη: Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την πρώην σύζυγό του μπροστά στα παιδιά τους

Ένας δικηγόρος από τη Βόρεια Ντακότα φέρεται να ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την πρώην σύζυγό του στη Μινεσότα την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022, καθώς αυτή ήταν κρατούσε το μικρότερο από τα πέντε παιδιά τους.

Δύο παιδιά ούρλιαζαν για βοήθεια, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μάρσαλ. Όπως αναφέρει η NYPOST, ο 31χρονος Anders Odegaard και η Carissa Odegaard, επίσης 31 ετών, χώρισαν πέρυσι, σύμφωνα με τα δικαστικά αρχεία.

Σε μια διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών αυτή την εβδομάδα, φέρεται να αρνήθηκε να την αφήσει να πάει τα παιδιά τους στην εκκλησία και ξέσπασε καβγάς.

Δύο από τα αγόρια τους έτρεξαν έξω, πλησίασαν έναν περαστικό και τον παρακάλεσαν να καλέσει το 911 «επειδή η μαμά τους αιμορραγούσε πολύ άσχημα και χρειαζόταν βοήθεια», σύμφωνα με την αστυνομία.

Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, βρήκαν τον Anders Odegaard στην κουζίνα φορώντας μόνο τα εσώρουχά του, με αίματα στο πρόσωπο και στα μαλλιά του. Η Carissa Odegaard δεν ανταποκρινόταν. Εντοπίστηκε ξαπλωμένη δίπλα στην πόρτα με μια λίμνη αίματος γύρω από το κεφάλι της.

«Δεν αισθάνομαι καλά», είπε ο δολοφόνος.

Ο 9χρονος γιος τους κάλεσε την αστυνομία

Ο Anders Odegaard αντιμετωπίζει την κατηγορία της δολοφονίας δευτέρου βαθμού για τον θάνατο της πρώην γυναίκας του από ξυλοδαρμό.

Το 9χρονο αγόρι είπε στους αστυνομικούς ότι είδε τον πατέρα του να χτυπά τη μητέρα του με μαχαίρι στο κεφάλι λίγες στιγμές πριν τρέξει έξω για να βρει κάποιον να καλέσει το 911, σύμφωνα με τις αρχές. Όπως περιέγραψε το παιδί είχε ξαναδεί τον πατέρα του να χτυπά τη μητέρα του.

Ο 8χρονος είπε στους ανακριτές ότι αφού ο πατέρας του χτύπησε τη μητέρα του, που έπεσε στο πάτωμα, ο πατέρας του «ήταν από πάνω της και την έπνιγε».

«Υπήρχε αίμα παντού», αποκάλυψε σημειώνοντας ότι όταν χτύπησε το πόδι της μητέρας του, εκείνη δεν ανταποκρίθηκε στο άγγιγμα.

Τα αρχεία του δικαστηρίου δείχνουν ότι οι Odegaard παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2011 και χώρισαν επίσημα στις 16 Σεπτεμβρίου 2021, με το σκεπτικό ότι ο γάμος τους «διαλύθηκε ανεπανόρθωτα». Η δολοφονία έρχεται λίγες μέρες πριν το πρώην ζευγάρι παραπεμφθεί στο δικαστήριο για ακρόαση επανεξέτασης.

Στους γονείς παραχωρήθηκε από κοινού η νόμιμη επιμέλεια, αλλά το δικαστήριο έδωσε στη Carissa Odegaard τη φυσική επιμέλεια. Η νόμιμη επιμέλεια, σύμφωνα με τη νομοθεσία της Μινεσότα, σημαίνει το δικαίωμα συμμετοχής σε «σημαντικές αποφάσεις που καθορίζουν την ανατροφή του παιδιού». Η φυσική επιμέλεια σημαίνει «καθημερινή φροντίδα ρουτίνας και έλεγχος της κατοικίας».

Διαβάστε επίσης:

Μεσαίωνας στις ΗΠΑ: Επιστρέφουν το ξύλο στα σχολεία ως τιμωρία

SOS των παιδιάτρων για «έκρηξη» αναπνευστικών λοιμώξεων και γρίπης στα σχολεία

Χάρισε κι εσύ τα παλιά σου σχολικά στα παιδιά που έχουν ανάγκη