Φρίκη στην Αυστραλία: Πα-τέρας βίαζε το 10μηνών μωρό του παρέα με τον σύντροφό του

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Βικτώρια της Αυστραλίας μετά την αποκάλυψη του βιασμού 10 μηνών βρέφους από τον πατέρα της και τον σύντροφό του. Το ζευγάρι των αντρών, και οι δύο 50χρονοι, συνελήφθησαν την Τετάρτη το βράδυ αλλά η υπόθεση του βιασμού του βρέφους πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2015.Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το ζευγάρι κακοποίησε σεξουαλικά το κοριτσάκι και στη συνέχεια έβγαλε σοκαριστικές φωτογραφίες. Η αστυνομία της περιοχής ανακοίνωσε ότι ο πατέρας και ο σύντροφός του ήταν ιδιαίτερα υπερήφανοι για το… εμετικό κατόρθωμά τους και το συζήτησαν με ένα συνάδελφό τους μέσω Skype.

29d7c3a364a06cac57a60665bc101ade

«Η μητέρα της έλειπε για μερικές ημέρες… Δυστυχώς δεν είχαμε χρόνο να κάνουμε όλα όσα θέλαμε» φέρεται να είπαν οι δύο άντρες, όπως αναφέρει η εφημερίδα Sydney Morning Herald.

Κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του ζευγαριού, οι αστυνομικοί εντόπισαν στους υπολογιστές τους υλικό παιδικής πορνογραφίας και ενοχοποιητικές συζητήσεις στο Skype.
Η μητέρα του βρέφους, που δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη στο παιδί της, είχε αφήσει την μικρή με τον πατέρα της για μερικές ώρες για να συμμετάσχει σε κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο. Και οι δύο άντρες βρίσκονται αντιμέτωποι με σοβαρότατες κατηγορίες και πολυετείς ποινές φυλάκισης.

«Η σεξουαλική επίθεση σε παιδί 10 μηνών είναι απίστευτη» δήλωσε ο επιθεωρητής του αστυνομικού τμήματος της Νέας Νότιας Ουαλίας, που χαρακτήρισε την υπόθεση φρικιαστική. Οι έρευνες, συνεχίζονται.