Αρχική Νέα Φρίκη στην Κατερίνη: Πέταξαν νεκρό έμβρυο σε κάδο ανακύκλωσης

Φρίκη στην Κατερίνη: Πέταξαν νεκρό έμβρυο σε κάδο ανακύκλωσης

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης για τον εντοπισμό της μητέρας εμβρύου, που πετάχτηκε σε κάδο ανακύκλωσης απορριμμάτων, απ' όπου μεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών Κατερίνης, που βρίσκονται στο 4ο χλμ. της εθνικής οδού Κατερίνης-Ελασσόνας στην περιοχή του Σβορώνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διαδικασία της διαλογής το βράδυ της Τρίτης, οι υπάλληλοι του Κέντρου εντόπισαν μέσα σε πλαστική σακούλα το νεκρό έμβρυο, το οποίο προφανώς είναι αποτέλεσμα αποβολής και είχε πεταχθεί σε κάδο ανακύκλωσης απορριμμάτων.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία, η οποία υπολογίζει ότι το στάδιο κύησης ήταν μεταξύ 24-26 εβδομάδων και διενεργεί έρευνα για να διαπιστώσει πως το έμβρυο βρέθηκε στον κάδο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.