Φρίκη στο Ισραήλ: Έδεναν και βίαζαν ομαδικά 13χρονη μέσα στο σχολείο

Μια απίστευτη φρικαλεότητα ήρθε στο φως της δημοσιότητας στο Ισραήλ προκαλώντας την κατακραυγή της κοινωνίας.

Έδεναν και βίαζαν ομαδικά 13χρονη μέσα στο σχολείο

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μια 13χρονη μαθήτρια έπεσε θύμα επαναλαμβανόμενου βιασμού από τέσσερις εφήβους συμμαθητές της στο χώρο του σχολείου που βρίσκεται στην πόλη Νετιβότ, κοντά στην Γάζα.

Η 13χρονη πέρασε μαρτυρικά στα χέρια των συμμαθητών της και όπως αποκάλυψε οι δράστες την έδεναν σε ένα από τα υπόγεια καταφύγια του σχολείου στα διαλείμματα για μια περίοδο δέκα ημερών και την βίαζαν.

Η καταγγελία του περιστατικού στην αστυνομία έγινε την Παρασκευή και έκτοτε συνελήφθησαν τρεις 16χρονοι, εκ των οποίων τουλάχιστον ο ένας αρνείται κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες.

«Δεν την έχει συναντήσει ποτέ και δεν βρισκόταν εκεί που το κορίτσι λέει ότι βιάστηκε», είπε ο δικηγόρος του στον Τύπο.

Το ξέσπασμα του πατέρα της 13χρονης

Ο πατέρας της δήλωσε σε ισραηλινό τηλεοπτικό κανάλι πως τέσσερα αγόρια συνολικά βίασαν την κόρη του, καθώς κάθε φορά δύο στέκονταν απέξω και φύλαγαν τσίλιες, ενώ ένας την βίαζε κι ένας τραβούσε βίντεο και φωτογραφίες!

«Δεν ξέρω πώς έγινε μέσα στο σχολείο τέτοιο πράγμα.Λέει ότι την απειλούσαν ότι θα την σκοτώσουν κι εκείνη και τον μικρό της αδερφό και ότι θα μοίραζαν σε όλους το βίντεο», είπε στην ίδια συνέντευξη ο πατέρας.

«Πού είναι οι δάσκαλοι; Πού είναι ο διευθυντής; Το κορίτσι είναι συντετριμμένο. Δεν έχει βγει από το δωμάτιό της από τότε και δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει», συμπλήρωσε.