Φρίκη στο Βόλο: 10χρονος έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από 3 συμμαθητές του μέσα στο σχολείο

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν όλα όσα τραγικά αποκαλύφθηκαν στο Βόλο με θύμα ένα μαθητή της Ε Δημοτικού που φέρεται να υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τις τρεις συμμαθητές του και μάλιστα εντός σχολείου.

Η καταγγελία έγινε από τον πατέρα του παιδιού στην Αστυνομία και επειδή το συμβάν κρίθηκε ιδιαιτέρως σοβαρό η υπόθεση ερευνάται και από την Εισαγγελία. Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, η καταγγελία του πατέρα έγινε στις 26 Οκτωβρίου λέγοντας ότι δύο αγόρια και ένα κορίτσι, συμμαθητές του παιδιού, τον κακοποίησαν σεξουαλικά  με αιχμηρό αντικείμενο! Στη συνέχεια κινήθηκαν οι διαδικασίες που προβλέπονται όπως η εξέταση του μικρού μαθητή της Ε’ Δημοτικού από ιατροδικαστή και παιδοχειρουργό στη Λάρισα, το αποτέλεσμα της οποίας γνωστοποιήθηκε χθες στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και διαπιστώνεται όντως η κακοποίηση του ανήλικου μαθητή, χωρίς να προσδιορίζεται ο τρόπος που έγινε.

Το 10χρονο παιδί κατέθεσε στην Αστυνομία, παρουσία παιδοψυχολόγου, όπως προβλέπεται σε ανάλογες περιπτώσεις και ο φάκελος με το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, βρίσκεται από χθες στην Εισαγγελία Βόλου. Την υπόθεση αποκάλυψε το «Ράδιο ΒΕΡΑ» και έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μαθητής της Ε’ Δημοτικού ήδη άλλαξε σχολική στέγη, μετά από συνεννόηση όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών από την πρώτη στιγμή της καταγγελίας, για να προστατευτεί…