Αρχική InfoTeens Νέα “From Athens to London: Shape Your Future” όλοι μαζί!

“From Athens to London: Shape Your Future” όλοι μαζί!

Σε μια περίοδο που τα συναισθήματα που κυριαρχούν γύρω μας είναι η ανασφάλεια, η αβεβαιότητα, ο αρνητισμός και η αμφισβήτηση, είναι αναγκαίο να θυμηθούμε τη δύναμη που έχει ο άνθρωπος ως μονάδα αλλά και ως σύνολο.

Το πρόγραμμα “From Athens to London: Shape Your Future” πραγματοποιείται από τη «ΜΑΘΗΤΙΑΔΑ» και φιλοδοξεί να δώσει βήμα έκφρασης στις φωνές των νέων ανθρώπων, που είναι η ελπίδα μας για το αύριο.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που ξεκινάει από Ελλάδα αλλά φιλοδοξεί να απευθυνθεί σ’ όλους τους νέους ανεξαρτήτως εθνικότητας.

Απ’ όλη αυτή τη διαδικασία 50 (οι προτάσεις των νέων) + 1 (το μέτρο για όλα τα πράγματα πρέπει να είναι ο άνθρωπος) μηνύματα θα αποδοθούν ως ψήφισμα στους ισχυρούς της Ευρώπης στις Βρυξέλες το Νοέμβριο ενώ 10 από αυτούς του νέους θα έχουν τη ευκαιρία να παρευρεθούν οι ίδιοι στις Βρυξέλες παρουσιάσουν τα μηνύματα τους σε ομάδα Ευρωβουλευτών.

Ακολουθείστε το σύνδεσμο στο Facebook https://www.facebook.com/ShapeUrFuture και διαδώστε το πρόγραμμα στους νέους -και όχι μόνο- γνωστούς και φίλους!

Κάθε ένας από εμάς έχει τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο γύρω του – ξεκινήστε με ένα μικρό λιθαράκι υποστήριξης στο πρόγραμμα “From Athens to London: Shape Your Future”.

ΠΗΓΗ: ΣΚΑΪ , http://www.mathitiada.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.