Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Φρούτα και λαχανικά θα γευτούν δωρεάν οι μαθητές των σχολείων της χώρας

Φρούτα και λαχανικά θα γευτούν δωρεάν οι μαθητές των σχολείων της χώρας

schoolfruit-617x416Πρόγραμμα που αφορά στην ενημέρωση των μαθητών για τα φρέσκα φρούτα και τα λαχανικά ξεκινά σε σχολεία στην Ελλάδα το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Το πρόγραμμα είναι προϋπολογισμού 2.233.020 ευρώ και η χρηματοδότησή του γίνεται κατά 60% από την Ευρωπαϊκή Ένωση, κατά 20% από το ελληνικό κράτος και κατά 20% από τον φορέα υλοποίησης. Φορέας υλοποίησης, μετά και την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου, είναι κοινοπραξία με επικεφαλής τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγορά Πηλίου.

Οι δράσεις που περιλαμβάνει το πρόγραμμα είναι μεταξύ άλλων ενημερωτικές επισκέψεις μαθητών σε εκθεσιακούς και εκπαιδευτικούς χώρους, η δημιουργία ιστοσελίδας και έντυπου προωθητικού υλικού, η υλοποίηση διαφημιστικής καμπάνιας και η διεξαγωγή μαθητικών διαγωνισμών.

Διαβάστε επίσης:

Οι λιλιπούτειοι σεφ τρώνε περισσότερα λαχανικά!

Φρούτα και λαχανικά στην παιδική ηλικία – πρακτικές λύσεις


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.