Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Φρούτα και «Το αλφαβητάρι της παιδικής διατροφής» θα λάβουν οι μαθητές των σχολείων

Φρούτα και «Το αλφαβητάρι της παιδικής διατροφής» θα λάβουν οι μαθητές των σχολείων

Διανομή φρούτων και το βιβλίο «Το αλφαβητάρι της παιδικής διατροφής», θα διανείμει το προσεχές διάστημα ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας σε σχολεία όλων των νομών όπου δραστηριοποιείται.

Αυτό γνωστοποιήθηκε με χθεσινή ανακοίνωση του οργανισμού και με αφορμή την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ιχθυόσκαλας Χίου.

Ο Οργανισμός κάλεσε στις εγκαταστάσεις της ιχθυόσκαλας μαθητές σχολείων της Χίου και μοίρασε περισσότερες από τρεις χιλιάδες τσάντες με φρούτα και αντίτυπα του βιβλίου «Το αλφαβητάρι της παιδικής διατροφής».

Ο γενικός διευθυντής του οργανισμού Γιάννης Τριανταφύλλης, βρέθηκε στο νησί και παρουσίασε το κοινωνικό έργο που επιτελεί ο ΟΚΑΑ με σκοπό την ενημέρωση μικρών και μεγάλων για τη μεσογειακή και υγιεινή διατροφή. Σημείωσε επίσης την επιλογή υφασμάτινων τσαντών πολλαπλών χρήσεων για τη διανομή των φρούτων, ώστε παράλληλα να δοθεί και το μήνυμα της οικολογικής συνείδησης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.