Αρχική InfoTeens Προτάσεις Αγοράς Frulite On the Go: Με νέα υπέροχη γεύση πορτοκάλι-νεκταρίνι!

Frulite On the Go: Με νέα υπέροχη γεύση πορτοκάλι-νεκταρίνι!

4b05dc2ef38b219b5eec1b3acf70f8b1_MTo Frulite On the Go, o φυσικός ενεργειακός χυμός με το 3πλό ενεργειακό “πακέτο” από Guarana, Ginseng & Φυσική Καφεΐνη, έρχεται με νέα δυναμική εμφάνιση fullsleeve, με πρωτότυπα γραφικά και εντυπωσιακά χρώματα, αλλά και με νέα γευστική πρόταση πορτοκάλι-νεκταρίνι. Και όλα αυτά, μαζί με τα αθλητικά extreme sports events σανίδας από τη πλατφόρμα “TheGreatBoarders”!

Η νέα εμφάνιση, με τα πρωτότυπα γραφικά σε εντυπωσιακό 2χρωμο φόντο που αναδεικνύουν το χρώμα των φρούτων, Πορτοκάλι-Νεκταρίνι και Πορτοκάλι-Βερίκοκο αντίστοιχα, είναι σίγουρο ότι μεταφέρει τη φυσική ενέργεια του Frulite On the Go πριν καν ακόμα το γευτούμε!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.