Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Fs Direct: Αποκτά το νέο της κατάστημα στο Αιγάλεω και κάνει δώρο το απορρυπαντικό ρούχων όλης της χρονιάς

Fs Direct: Αποκτά το νέο της κατάστημα στο Αιγάλεω και κάνει δώρο το απορρυπαντικό ρούχων όλης της χρονιάς

GalenaVelikova-FSfirect1Η FS Direct Hellas συνεχίζει την ανάπτυξη του δικτύου της στην Ελλάδα εγκαινιάζοντας στις 11 Απριλίου στις 17:30, το δεύτερο φυσικό της κατάστημα πώλησης στο Αιγάλεω, δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να εξοικονομήσουν χρήματα από τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό, επωφελούμενοι των πραγματικά χαμηλών τιμών που θα έβρισκαν μόνο… σε ένα on line κατάστημα (e-shop)!

Επισκεφτείτε το νέο κατάστημα της Fs Direct  στο Αιγάλεω  από τις 11 Απριλίου μέχρι και τις 11 Μαΐου και κερδίστε το απορρυπαντικό ρούχων σας για όλη τη χρονια  καθώς θα κληρωθούν 3 νικητές που θα κερδίσουν 4 συσκευασίες των 4 kgr απορρυπαντικού SAVEX. 

Παράλληλα, σε όλα τα καταστήματα της FS Direct Hellas μπορείτε να ψωνίσετε έξυπνα  και πάνω απ’ όλα οικονομικά από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων προσωπικής περιποίησης, βρεφικής φροντίδας ή οικιακού καθαρισμού επωφελούμενοι των ειδικών προσφορών 1 + 1 σε όλα τα προϊόντα!!! (ξεχωριστές προσφορές γνωριμίας, ανά κατηγορία προϊόντων και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα)

FS_DirectΑπό τις 11 Απριλίου, επισκεφθείτε το κατάστημα  Fs Direct στο Αιγάλεω, ώστε να διαπιστώσετε την απόλυτη σχέση ποιότητας και τιμής των παγκοσμίως (σε 38 χώρες σε Ευρώπη, Ασία & Αμερική) γνωστών προϊόντων  και ίσως είστε εσείς που θα πλένετε δωρεάν τα ρούχα σας για όλη τη χρονιά!

FS Direct/ Αιγάλεω
Ν. Πλαστήρα 18 & Ανδριανουπόλεως,
12242 Αιγάλεω
T.:211 1069422

FS Direct // Χαλάνδρι
Λ. Πεντέλης 27,
15233 Χαλάνδρι
T.:211 1069422


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.