Φτάσε την ένταση στα άκρα με τη νέα μάσκαρα Butterfly Sculpt της L’Oréal Paris

Η L’ Oréal Paris με το σύνθημα «Design your Beauty» μάς προτρέπει να γίνουμε οι ίδιες make up experts και αρχιτέκτονες της δικής μας ομορφιάς! Με απόλυτη κυριαρχία στα χρώματα που επιλέγουμε και τα εφέ που δημιουργούμε, οι γυναίκες ανακαλύπτουμε τη δική μας προσωπική ομορφιά, κομμένη και ραμμένη στο δικό μας στυλ που κανείς άλλος δεν μπορεί να το κάνει καλύτερα από εμάς. Μια ζωντανή αντανάκλαση των προτιμήσεων, των συναισθημάτων και των επιθυμιών μας!

Η L’ Oréal Make-up designer Paris προσφέρει στις γυναίκες μια παλέτα εργαλείων που θα ξυπνήσουν τον make-up artist που κρύβουμε μέσα μας! Ένα από αυτά είναι η μάσκαρα Butterfly Sculpt που απογειώνει το look μας σε νέα επίπεδα έντασης! Εγγυάται βλεφαρίδες που δείχνουν πυκνές, μαύρες και απόλυτα τολμηρές!

l orealΟι περισσότερες γυναίκες μένουν πιστές στα προϊόντα ομορφιάς που συνηθίζουν να χρησιμοποιούν. Εμείς δοκιμάσαμε τη νέα μάσκαρα της L’Oréal Paris και αναθεωρήσαμε, τολμήσαμε να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό και καταλήξαμε ότι άξιζε τον κόπο! Κι όλα αυτά γιατί η Butterfly Sculpt είναι κάτι παραπάνω από μια απλή μάσκαρα! Τονίζει το βλέμμα με πρόσθετη ένταση, χάρη στο χτενάκι-βουρτσάκι της που πιάνει τις βλεφαρίδες από τη ρίζα τους, κάνοντας τις να δείχνουν πιο πυκνές, τα μάτια να είναι πιο τονισμένα και να αποκτούν ατελείωτο βάθος. Η βαθιά, μαύρη και πλούσια σε ίνες φόρμουλά της καλύπτει τις βλεφαρίδες και τις μακραίνει, προεκτείνοντάς τις πέρα από τα μάτια για να χαρίσει αέρινο αποτέλεσμα και βλεφαρίδες που ξεδιπλώνονται εξαίσια σαν φτερά πεταλούδας!

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr