Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Φθινόπωρο γεμάτο γεύση και άρωμα. Μάθετε πώς...

Φθινόπωρο γεμάτο γεύση και άρωμα. Μάθετε πώς...

Καθώς οι μέρες μικραίνουν και εμείς υποδεχόμαστε τα πρωτοβρόχια, τα Starbucks έρχονται να "ντύσουν" το Φθινόπωρό μας με πολλές και διαφορετικές γευστικές επιλογές, γεμάτες άρωμα και περισσότερο καφέ για να μας συντροφεύσουν στην έναρξη των νέων μας σχεδίων.

Και αυτό το Φθινόπωρο απολαμβάνουμε ασύγκριτη εμπειρία Starbucks, μέσα από τη διαρκή δέσμευσή τους να μας προσφέρουν καθημερινά:
Περισσότερο καφέ, περισσότερη απόλαυση, στην ίδια τιμή. Από τις 15 Σεπτεμβρίου, θα έχουμε τη δυνατότητα να γευτούμε τα αγαπημένα ροφήματά μας με βάση τον espresso, Latte, Cappuccino, Caramel Macchiato και Mocha, με επιπλέον δόσεις (shots) espresso στην ίδια τιμή. Η επιλογή “More coffee in your coffee”, αποτελεί την απάντηση των Starbucks στην πρόταση πολλών φίλων τους για ακόμη πιο πλούσια γεύση καφέ. Όσοι από εμάς θέλουμε τον καφέ μας με πιο ήπια γεύση, θα έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε τα ροφήματά μας όπως ακριβώς τα απολαμβάναμε μέχρι σήμερα.

Starbucks Anniversary Blend

Διαβάστε περισσότερα στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.